Hem

Sök bokning

hotel-logo
content-page-hero-image

Parkering

Vi rekommenderar gäster på Original Sokos Hotel Villa att parkera sin bil i parkeringshuset bredvid hotellet på P-Tullintori.

P-Tullintori ingången ligger bredvid hotellet på Åkerlundinkatu 10. Det finns en täckt tillfartsväg från parkeringsgaraget till hotellet.

Priset via Moovy-appen är 21€/dag, alla timmar som överstiger den dagliga parkeringen tillkommer en extra kostnad. Vid betalning till betalautomat i parkeringshuset är priset 24€/dygn.

Om du vill betala för parkering i samband med rumsräkningen – vänligen meddela receptionen registreringsnumret. Priset är 25€/dag (22€/dag för S-Card-kunder). Om parkeringstiden överstiger ett dygn ska den överskjutande tiden betalas till betalautomaten i hallen. Under dagen som betalas till hotellet kan du även köra in och ut ur hallen mot samma avgift.

Elbilsladdning

Det finns 4 laddningsstationer för elbilar på Solo Sokos Hotel Torni Tamperes bakgårdsparkering. Det är inte möjligt att boka platser i förväg. Utöver parkeringsavgiften (22 €/dygn) är priset 5 € / gång. Meddela laddstolpsnummer och bilens registreringsnummer till receptionen direkt efter parkering så aktiverar vi laddstolpen och parkeringen.

P-Noutoparkki

P-Noutoparkki är utrustad med 50 laddstolpar för elbilar. Avstånd från hotellet ca 450 m.Det finns 10 snabba (22 kW) laddpunkter och 40 långsammare 1,8 (kW) laddpunkter. Laddningen fungerar med eParking-appen. Parkeringen kan betalas med Moovy-appen eller kortbetalning. Adressen till P-Noutoparkki är Bangårdsgatan 39 C. Dagspris 35 €.

Parkeringskort för personer med nedsatt rörlighet

Från Åkerlundsinkatu10 kan du köra uppför rampen till Tullintori-däcksparkeringen. Bredvid köpcentrets huvuddörrar finns två bredare parkeringsplatser på båda sidor riktade till att parkera rörelsehindrade. I övrigt är parkeringsplatsen på övre plan en avgiftsparkering dygnet runt och den normala vägtrafiklagen iakttas i området.