Sök bokning

hotel-logo

Frukost

Som kund hos Original Sokos Hotel Villa kan du välja om du avnjuter en må-bra grötfrukost i Villan eller den rikliga frukostbuffén på intilliggande Solo Sokos Hotel Torni.

Frukost serveras på båda hotellen från måndag till fredag ​​från 6:30 till 10, på lördagar från 7 till 11 och på söndagar och allmänna helgdagar från 7 till 12.

I Villas grötfrukost ingår ekologisk havregrynsgröt och boveteugnsgröt, samt massor av olika tillbehör som blåbärssoppa, sylt, honung, frön och blåbär. Dessutom finns kaffe, te, smoothies, croissanter, kex och ägg.

Solo Sokos Hotel Tornis frukost

Solo Sokos Hotel Tornis rejäla frukostbuffé serveras i restaurangen Grill It på första våningen. Frukosten tillagas enligt Solo-konceptet av högkvalitativa råvaror, och den innehåller till exempel självbakat bröd och lokala delikatesser.

Take away frukost

Om du har bråttom och måste fortsätta din resa på morgonen kan du beställa en take away frukostpåse som du kan hämta i Villans reception och njuta av antingen på ditt rum eller ta med dig. Frukostpåsen innehåller: smoothie, juice och ägg-salami bagel eller kallrökt lax-avokado bagel, kaffe/te och choklad.

Du kan beställa en frukostpåse dagen innan receptionen fram till kl. 21.00.