Hem

Sök bokning

Stamkundsprogram och -förmåner

content-page-hero-image

S-Förmånskortet ger dig toppförmåner och Bonus, S-Card belönar affärsresenärer med smidigare resor och förmåner

Som ägarkund får du ännu bättre förmåner genom att boka direkt via oss, det vill säga webbplatsen sokoshotels.fi, vår försäljningstjänst eller direkt från hotellet. De bästa förmånerna erhåller du genom att logga in och boka på adressen sokoshotels.fi.

Du får också Bonus på Sokos Hotellen

Med S-Förmånskortet erhåller du Bonus endast då du utan mellanhänder bokar via Sokos Hotellens egna kanaler, dvs webbplatsen sokoshotels.fi, vår försäljningstjänst (mån–fre kl. 8–18, tfn 0300 870 000), 0,51€/min+lna/msa) eller direkt från hotellet. Information om ägarkundens förmåner finns här

Bonus erhålls inte om rummet är bokat via andra onlinetjänster, även om betalningen sker först på hotellet. S-Förmånskortet kan inte användas parallellt med andra stamkundskort, såsom S-Card eller Finnair Plus-kortet.

Alkoholprodukter berättigar inte till Bonus, betalningssättsförmån, återbäring av överskott eller S-poäng (§ 51.2 i Alkohollagen)

Registrering av Bonus

För en övernattning som betalats på plats i ett hotell registreras bonusköpet först i samband med utcheckningen från hotellet och syns i bonusköp ett par dagar efter övernattningen.

Bonusköpet registreras för betalningstillfället och syns i bonusköpen inom ett par dagar för övernattningar som på förhand betalats i Sokos Hotels webbtjänst eller försäljningstjänst.

S-Card är ett förmånsprogram för affärsresenärer

S-Card är S-gruppen-hotellens och -restaurangernas stamkundsprogram för affärsresenärer.

Du kan tjäna förmåner och använda intjänade förmåner vid köp av övernattnings-, mötes- och restaurangtjänster både på fritiden och i arbetet i Finland och Tallinn. Årsavgiften för kortet är 25 € och den betalar tillbaka sig i form av förmåner genom endast ett par övernattningsdygn. Du kan använda kortet på över 500 av S-gruppens verksamhetsställen: i alla Sokos Hotell, i Radisson Blu och Red Hotellen i Finland, i kedjerestaurangerna runt om i landet samt i många enskilda restauranger och i restaurangerna i ABC-trafikbutikerna.

Läs mer och gå med i Finlands mest heltäckande stamkundsprogram för affärsresenärer här