Sök bokning

Förmåner med S-Förmånskort

Bästa förmåner och Bonus med S-Förmånskort

Som ägarkund bor du på Sokos Hotell upp till 25 % förmånligare än till dagens pris. Priset inkluderar avbokningsmöjlighet och Bonus.

Du erhåller förmåner och Bonus genom att logga in och göra din bokning på webbplatsen sokoshotels.fi. Inloggning sker med ett S-användarkonto. Om du inte ännu har ett konto, kan du skapa det till höger uppe på sidan under Logga in / Skapa S-användarkonto. Läs mer om S-användarkontot och dess ibruktagning här

Om du inte kan boka online kan du även boka via vår försäljningstjänst eller direkt från ditt valda Sokos Hotell. Din förmån som ägarkund är då -5 % av dagens pris. Förmånerna gäller på våra samtliga 47 hotell i Finland och Tallinn och är endast tillgängliga vid bokning via Sokos Hotellens egna kanaler. Det finns gott om valmöjligheter och fina förmåner, så det är bara att boka.

Onlinepris med S-Förmånskort

Upp till -25 % av dagens pris

Avbokning utan kostnad möjlig till kl. 18.00 på ankomstdatum. Förmånen förutsätter ett S-Förmånskort samt inloggning på webbplatsen. Betalning på hotellet med betalkort eller kontant. Bokning på webbplatsen sokoshotels.fi. Priset är ett frånpris för fritidsbokningar och tillgängligt för S-gruppens ägarkunder. Pris och tillgänglighet varierar enligt datum, hotell och efterfrågan. Priset inkluderar övernattning på valt Sokos Hotell, frukost (med undantag av Heymo 1, Esbo) och tillgång till kundbastu enligt hotell.

Så här gör du din boking

1. Logga in

Logga in på webbtjänsten med ditt S-användarkonto. Om du inte redan har ett S-användarkonto, kan du skapa det här: Skapa ett konto

2. Sök hotell

Gör en hotellsökning genom att välja önskad stad eller hotell, datum och antal personer för ditt boende och genom att välja S-Förmånskort.

3. Ta med dig ditt S-Förmånskort

Kom ihåg att ta med dig ditt S-Förmånskort och visa på uppmaning upp det.