Hem

Sök bokning

content-page-hero-image

Sportti-priser

från 29 €/person/dag/tripplerum

Priserna varierar beroende på hotell och valt datum – kontrollera priset vid bokningstillfället. Sporttiklubi-medlemmen ska uppge medlemskapet i samband med bokning och även vid incheckning på hotellet. Priserna är avsedda för idrottsgrupper om minst 11 personer och inkluderar giltig moms, frukost och bredbandstillgång.

Priserna och förmånerna är tillgängliga från den 1.1.–31.12.2024 på Sokos Hotellen i Finland och Tallinn* samt Radisson Blu och Radisson RED-hotellen i Finland och gäller endast nya bokningar. Priserna erbjuds beroende på tillgång, och rätten till ändringar förbehålls.

  • Sporttiklubi-medlemmen beviljas den lagspecifika presentkortsförmånen i samband med inkvarteringen av sitt idrottslag. Presentkortsförmånen förutsätter:
  • Sporttiklubi-medlemmen gör bokningen direkt via hotellens försäljningstjänst eller hotellet.
  • Fakturan betalas som gemensam faktura på förhand alternativt med kontant eller personligt betalkort eller S-Business betalkort vid incheckningen på hotellet. Större gruppbokningar garanteras på förhand med kreditkort eller S-Business-kortnummer.
  • Presentkortsförmånen gäller inte andra betalningsmetoder (t.ex. fakturering, andra företagskreditkort).
  • *Återbetalningen av 10 % av det totala beloppet för Sporttiklubi-inkvarteringen på Original Sokos Hotel Viru i Tallinn sker på plats (inget separat presentkort).

Sporttiklubi presentkortsförmån kan inte kombineras med andra förmåner. Presentkort kan användas som betalning på S-gruppens verksamhetsställen i Finland, men på en andel av rumspriset som betalats med presentkort görs ingen återbetalning i form av presentkort. På rumspriserna betalas ingen provision eller förmedlingsavgift. Priserna berättigar inte till Bonus med S-Förmånskort.

Förfrågningar och bokningar: Sokos Hotels Försäljningstjänst, tfn 0300 870 000 eller Radisson Blu och RED Försäljningstjänst tfn 0300 870 010. Öppna mån–fre kl. 8–18.
Samtalspris »