Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-kod på vår webbplats. Obs. Kampanjpriset kräver inte inloggning.

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Ett tvåbäddsrum med utsikt antingen mot hamnen eller Tottinkatu. Rummen är utrustade med tv, dusch och minibar. Kesähotelli Tott har maskinell ventilation men ingen luftkonditionering. Alla rum har fläktar och fönster som går att öppna.

Standard Single

Sök lediga rum

Ett trevligt och funktionellt enkelrum med utsikt mot den lugna innergården. De här rummen har tv, minibar och dusch. En del av rummen har ett litet pentry. Kesähotelli Tott har maskinell ventilation men ingen luftkonditionering. Alla rum har fläktar och fönster som går att öppna.

Svit/svit med bastu och balkong

Sök lediga rum

Sviten har ett separat vardagsrum och sovrum. Sviten har även en egen balkong med fantastisk utsikt mot hamnen (och Tottinkatu). I sovrummet finns en bred dubbelsäng och vardagsrummet har gott om utrymme både för arbete, tv-tittande och umgänge. Sviten har en egen bastu och ett separat badrum med badkar. Den är dessutom fullt utrustad med minibar och laminatgolv. Kesähotelli Tott har maskinell ventilation men ingen luftkonditionering. Alla rum har fläktar och fönster som går att öppna.

Standard Twin med möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Ett tvåbäddsrum med utsikt antingen mot Saimen eller Tottinkatu. Rummen är utrustade med tv och minibar. I badrummen finns antingen dusch eller badkar. I de här rummen finns möjlighet till extrasäng. Kesähotelli Tott har maskinell ventilation men ingen luftkonditionering. Alla rum har fläktar och fönster som går att öppna.

Superior King/rum med bastu eller balkong

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ett rymligt Superiorrum på sjunde våningen som vetter mot den lugna innergården eller med en fantastisk terrass mot hamnen. De här rummen har en bäddsoffa för en vuxen eller två barn. Superiorrummet med bastu har ett separat vardagsrum med soffgrupp och ett sovrum med en dubbelsäng och en egen bastu. Superiorrummet med balkong har ett rymligt vardagsrum med skrivbord och en fin soffgrupp och en dubbelsäng. I rummet ingår en möblerad terrass med utsikt mot hamnen. Extrasäng i form av en bäddsoffa antingen för en vuxen eller två barn. Superiorrummet med bastu och det ena av superiorrummen med balkong kan kombineras till en fantastisk takvåning. Kesähotelli Tott har maskinell ventilation men ingen luftkonditionering. Alla rum har fläktar och fönster som går att öppna.

Standard Twin med möjlighet till två extrasängar

Enkelsängar

Sök lediga rum

En lägenhet för två personer med utsikt antingen mot Tottinkatu eller mot den lugna innergården. Lägenheterna är utrustade med tv, dusch, kylskåp/frys samt en liten matgrupp och ett skrivbord. I de här trevliga och rymliga lägenheterna finns det möjlighet till extrasängar för antingen en vuxen eller max två barn. Lägenheterna har egna kök. Kesähotelli Tott har maskinell ventilation men ingen luftkonditionering. Alla rum har fläktar och fönster som går att öppna.

Superior King/lägenhet med bastu

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Den rymliga Superiorlägenheten har utsikt mot innergården. Lägenheterna är utrustade med tv och kylskåp/frys samt en liten matgrupp och ett skrivbord. Lägenheterna har ett dubbelsäng och ett badrum med dusch och bastu. Den här lägenheten med extrasängar lämpar sig väl för en familj med upp till fyra personer. Kesähotelli Tott har maskinell ventilation men ingen luftkonditionering. Alla rum har fläktar och fönster som går att öppna.

Standard King

Sök lediga rum

Ett dubbelbäddsrum med utsikt antingen mot hamnen eller Tottinkatu. Rummen är utrustade med tv, dusch och minibar. Rummen har parkettgolv. Kesähotelli Tott har maskinell ventilation men ingen luftkonditionering. Alla rum har fläktar och fönster som går att öppna.