Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Logga in och boka
Du får tillgång till ägarkundens förmåner genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Standard Twin

Twin beds, Hårtork, Kaffe- och tekokare, Bord, Strykjärn och strykbräda, Badkar eller dusch, TV, Två kuddar i olika storlekar, Kylskåp

Sök lediga rum

Ett nostalgiskt och traditionellt rum för två på bästa platsen i Nyslott. Ett rum för två med separata sängar och vy över antingen Passagerarhamnen eller Tottinkatu. Husdjur är välkomna i en del av dessa rum. Alla rum har fläktar och fönster som kan öppnas.

Standard Single

Hårtork, Single Bed, Kaffe- och tekokare, Bord, Strykjärn och strykbräda, Badkar eller dusch, TV, Två kuddar i olika storlekar, Kylskåp

Sök lediga rum

Trevligt rum för en med vy över den lugna innergården. En del av rummen har en liten köksvrå. Alla rum har fläktar och fönster som kan öppnas. Husdjur är välkomna i en del av dessa rum.

Svit/svit med bastu och balkong

Hårtork, Kaffe- och tekokare, Bord, Strykjärn och strykbräda, Badkar eller dusch, TV, Två kuddar i olika storlekar, Kylskåp, King Bed, Högsta våningen, Bastu

Sök lediga rum

En svit med egen bastu. I sviten finns både ett vardagsrum och sovrum. Sviten har också en egen balkong med en fantastiskt vy över Saimen och Tottinkatu. I sovrummet finns en bred dubbelsäng och i vardagsrummet finns bra med utrymme för både arbete och att se på tv samt att umgås.

Standard Twin med möjlighet till extrasäng

Twin beds, Hårtork, Bord, Strykjärn och strykbräda, Badkar eller dusch, TV, Två kuddar i olika storlekar, Kylskåp

Sök lediga rum

Ett klassiskt rum för två med separata sängar och vy över antingen Saimen eller Tottinkatu. I dessa rum finns möjlighet till en extra säng. Alla rum har fläktar och fönster som kan öppnas. Husdjur är välkomna i en del av dessa rum.

Superior King/rum med bastu eller balkong

Hårtork, Kaffe- och tekokare, Bord, Strykjärn och strykbräda, TV, Två kuddar i olika storlekar, Kylskåp, King Bed

Sök lediga rum

Rymliga superior-rum på sjunde våningen. I rummen finns möjlighet till en extra säng på bäddsoffan. Två av rummen har en balkonger med fantastiska vyer. I det tredje superior-rummet finns en egen bastu. Alla rum har fläktar och fönster som kan öppnas.

Standard King

Hårtork, Kaffe- och tekokare, Bord, Strykjärn och strykbräda, Badkar eller dusch, TV, Två kuddar i olika storlekar, Kylskåp, King Bed

Sök lediga rum

Ett klassiskt rum för två med en 180 cm bred dubbelsäng. Vy över antingen Passagerarhamnen eller Tottinkatu. Rummen har parkettgolv. Alla rum har fläktar och fönster som kan öppnas. Husdjur är välkomna i en del av dessa rum.