Menu

Wiklund – din vän i stadens hjärta

Hjärtligt välkommen, vi är din bästa vän i Åbo!

Wiklunds trivselcenter är som en egen liten stad i hjärtat av Åbo. För att ta del av stadens liv och puls behöver du bara öppna en dörr. Stig ombord på en åbåt, gå på konsert eller ta del av fascinerande kulturupplevelser och intressanta museer. Utforska de bästa promenadstråken och de charmigaste kaféerna, och njut av livet i stadens hjärta. Om du vill veta mer om vad Åbo har att erbjuda kan du gärna be våra experter i receptionen om tips. Cowork på Wiklunds tredje våning erbjuder gemytliga arbetslokaler för den som reser i arbetet. Njut av en god hotellfrukost, prova på en avkopplande skönhetsbehandling och styr sedan stegen mot varuhuset. 

Italienskt på Trattoria, snabbt på Rapido, ett glas vin på VENN? Kanske vill du stanna två nätter, så hinner du testa allihop. Wiklunds inbjudande Coffee House doftar av kaffe från morgon till kväll. Hela härligheten kröns av WALO Rooftop Bar på hotellets nionde och tionde våning, där du har en fantastisk utsikt över stadens alla tak. Du kan njuta av solen eller sitta skyddad från väder och vind.

Åbo och den omgivande skärgården är fulla av intryck, så vi tyckte inte att vi behövde ha ännu fler inne i hotellrummen. De harmoniska naturnyanserna i inredningen ger en vilsam känsla mitt i stadslivet. Sängen är stor och skön och lakanen är rena. Här sover du gott.

Original Sokos Hotel Wiklund är ett stolt upplevelsecentrum. Som avslutning på en fartfylld citysemester eller en aktiv familjedag är det skönt att koppla av och se tillbaka på sin dag på egen hand eller tillsammans. Till oss kan man komma som citysingel, på tu man hand eller med familjen. Du kan också ta med hela kompisgänget eller släkten: vår specialitet är fyra rum som kan kombineras till en enda helhet.

Detta är en plats dit man gärna kommer tillbaka. Ta del av stämningen.

 

Original Sokos Hotel Wiklund
Eriksgatan 11, Åbo