Vinter på Royal Vaasa

Vasa erbjuder olika slag av aktiviteter även under vintertid. 

Tillbringa en fartfylld dag utomhus

En snöig dag i Vasa kan locka en att gräva fram pulkan. I Vasa finns det nämligen till och med 6 stycken pulkabackar att välja på! I vissa av dessa pulkabackar finns det möjlighet att mysa vid brasan och grilla. Vi på Royal Vaasa lånar gärna ut pulkor åt våra gäster, men att ta med egen utrustning kan vara en bra idé eftersom våra pulkor finns en begränsad mängd.  

Ifall pulkabacken inte lockar kan man ta sig till exempel ut och skida eller skrinna. I Vasa behöver man inte färdas långa vägar för att komma åt dessa aktiviteter, när skidspår och skridskobanor finns i närheten av centrum. 

Skärgården på vintern

Kvarkens skärgård håller sig vacker året runt och är definitivt värt att besöka under alla årstider! Vandringsleder och grillplatser ute i den vackra naturen väntar på att upptäckas.   

Läs mera om de bästa destinationerna att besöka HÄR TÄÄLTÄ.

 

Kultur

Vasas mångsidiga utbud på muséer underhåller en som stannar hellre inomhus en kall vinterdag. På Vasas muséer kan man nämligen bekanta sig  med allt från gamla bilar till modern konst. Med museikortet kan man besöka flera muséer utan inträdesavgift.

Läs mer om Vasas muséer HÄR TÄSTÄ

 

Inomhusaktiviteter

Alltid är vädret inte lämpligt för att tillbringas ute, men som tur kan man sporta i Vasa också inomhus!

WASA UP kan en som inte är höjdrädd utmana sig själv att klättra längs klätterväggarna ända upp till taket.

Ifall vintern ledas tar TROPICLANDIAS tropiska atmosfär en till varmare breddgrader.

HOPLOP erbjuder hela familjen en dag fylld med bus och skratt.