Menu

Våra tjänster under din vistelse

ANKOMST

Parkeringsanvisningar finns här: parkering

Den mest brådskande tiden vid receptionen är kl. 15 då incheckningen börjar. Ifall ni anländer tidigare till hotellet och rummet inte ännu är klart, kan väskorna lämnas gratis i hotellets förvaringsutrymme och bilen kan vid behov parkeras i Torgparkeringen före incheckning.

FRUKOST
Frukosten serveras i restaurang VENN på andra våningen, måndag-fredag kl. 6-10 och lördag-söndag kl. 7-12. De sista timmarna oftast är de populäraste. 

RESTAURANGERNA
Hotellets matrestauranger Rosso och VENN finns på andra våningen. Stiliga Sky Bar & Terrace finns på hotellets nionde våning. På terrassen kan man avnjuta somriga drinkar och följa stadens puls. Restaurangernas öppethållningstider hittas på nätsidorna:
VENN
Rosso
Sky Bar & Terrace
 

MINISHOP + KAFFE
I hotellets reception finns en Minishop med smått att äta och dricka, öppen 24/7. Vi bjuder också på kaffe.  
 

BASTU OCH GYM
Bastun är som normalt i bruk men med begränsat antalet personer. Våra kundbastur värms varje kväll kl. 17-22 och finns på hotellets fjärde våning. TUOHI-bastu för kvinnor och VIHTA-bastu för män. Ta med din handduk från hotellrummet. Hotellets egna gym är öppet dygnet runt, ingen extra kostnad för användningen av gymmet.
 

CYKLAR 
Bekanta dig med vår vackra stad genom att cykla. Cyklar och hjälmar kan lånas i receptionen utan extra kostnad. Det går inte att boka cykel i förväg.
 

KYLSKÅP & MIKRO
Det finns minibar i superior- och temarummen samt i juniorsviterna. I korridorerna på hotellets fjärde och sjätte våningar finns kylskåp och mikro, som vid behov kan lånas utan extra kostnad. Mera information och nyckel till kylskåp fås i receptionen.
 

MELLANSTÄDNING AV RUMMET
Om du stannar längre än en natt, städar vi inte automatiskt ditt rum under ditt besök. Om du vill ha en mellanstädning, vänligen häng den gröna skylten utanför din dörr på morgonen senast kl. 10.
 

TIPS FÖR BARNFAMILJER
I receptionen finns ett skåp fullt med brädspel, serietidningar och böcker, som man får låna. I restaurang Rosso finns en egen barnmeny. Tips på aktiviteter i Vasa.
 

KÖPCENTRET REWELL
Hotellet finns i Köpcentret Rewell vars dörrar stänger kl. 21. Vid huvudingången finns en summerknapp, ring på den för att komma in till hotellet. Hotellets reception betjänar 24/7!
 

UTCHECKNING
Utcheckning från hotellrummet är kl. 12:00. Vi rekommenderar att ta hand om rumsräkningen redan på förhand för att undvika eventuell trängsel vid receptionen.

Välkommen till Vasas Original Sokos Hotel Vaakuna!