Menu

Våra tjänster I Royal Vaasa

ANKOMST
Parkeringsanvisningar hittas lätt från vår hemsida under "läge". 
 
Det är mest brådska vid receptionen kl. 15:00 då incheckningen börjar. Ifall ni anländer före kl. 15:00 till hotellet och rummet inte ännu är klart, kan väskorna lämnas gratis till hotellets förvaringsutrymme och bilen parkeras före incheckning.
 
FRUKOST
Frukost serveras i restaurang Central på andra våningen.
Mån-fre kl. 6.00-10.00
Lör-sön kl. 7.00-11.00
På helgdagar gäller söndagens öppethållningstider!
 
För att undvika trängsel vid restaurangen kommer vi då det behövs ta i bruk frukosten i intervall. I dessa fall frågar receptionen vid incheckning om önskemål angående frukost tiden och vi ger en lapp där det syns den valda frukosttiden. Vänligen observera att de sista timmarna oftast är de populäraste!
Istället för frukost buffén kan man välja vår take away - frukostpåse. Take away frukosten ska beställas från receptionen kvällen innan.  
 
RESTAURANGERNA
 
Restaurang Central serverar:
 
Frukost 
Mån-fre kl. 6.00-10.00
Lör-sön kl. 7.00-11.00
På helgdagar gäller söndagens öppethållningstider!
 
Lunch
En läcker lunchbuffé serveras mån-fre klo 11-14. Den aktuella lunchlistan hittar du på restaurangens hemsida i Raflaamo.
 
A la Carte
A la carte serveras tis-fre kl. 16-22 och lör kl. 14-22. Söndagar stängt.
 
Vi rekommenderar att boka bord i förväg och det går lätt att göra bokningen via restaurangens hemsida.
 
Irish pub O'Malley's
Irish Pub O'Malley's har öppet varje dag.
 
COFFEE BAR
Vid receptionen har vi vår Coffee bar som är öppet dygnet runt. Därifrån kan man köpa något smått att äta och dricka.

GYM

Vi vill erbjuda våra kunder högklassiga träningstjänster genom att samarbeta med Fitness 24 Seven. Gymmet, som är öppet dygnet runt, hittar du ett stenkast från hotellet, på Teräsgränd 1-3. I gymmets fräscha utrymmen finns användarvänliga och högklassiga träningsmaskiner. Användningen av gymmet är gratis för hotellets gäster, fråga hotellreceptionen om lediga medlemskort för att komma in på gymmet.

Vi vill erbjuda våra kunder högklassiga träningstjänster genom att samarbeta med Fitness 24 Seven. Gymmet, som är öppet dygnet runt, hittar du ett stenkast från hotellet, på Teräsgränd 1-3. I gymmets fräscha utrymmen finns användarvänliga och högklassiga träningsmaskiner.

Användningen av gymmet är gratis för hotellets gäster, fråga hotellreceptionen om lediga medlemskort för att komma in på gymmet.
JOPO-CYKLAR
Vi erbjuder våra kunder en möjlighet att låna cykel gratis för ett par timmar. Det går inte att boka cykel i förväg och vi har ett begränsat antal cyklar.
 
UTCHECKNING
Utcheckning från hotellrummet är kl. 12:00. Vi rekommenderar att ta hand om rumsräkningen kvällen innan utcheckning för att undvika eventuell trängsel vid receptionen. Sen utcheckning kan ordnas mot extra avgift på 10€ / timme i mån av tillgång. 
 
Varmt välkommen till Original Sokos Hotel Royal Vaasa!