Gunnar Eatery & Bar - Sami Kivirinta

Våra nyckelpersoner presenterar sig – Gunnars restaurangchef Sami Kivirinta

Vem är jag?

Sami Kivirinta, 37-årig make, pappa och kompis. Till min familj hör två högljudda, glada och inspirerande söner samt en färggrann katt, en stor hund och en tyst kanin. Denna flock leds av min fantastiska fru och mig.

Vad är min passion på jobbet och/eller fritiden?

På fritiden är det helt super att få umgås med sönerna och delta i deras fritidsintressen. Ibland har jag tid för mig själv och då pysslar jag på gården, är ute i skogen eller på sjön. Man skulle väl kunna säga att min passion ligger i att göra sådant som får mig att må bra. 

Mitt motto är ... 

Positivitet föder positivitet.

Vart skulle jag åka om jag skulle åka på en resa om en vecka?

Om reskassan räcker till skulle vi garanterat göra en All Inclusive-resa till ett varmt ställe! Vart vi åker spelar inte så stor roll, huvudsaken är att det finns glass, goda drycker, läcker mat, vänlig service och en pool med lagom varmt vatten.

Denna upplevelse som gäst på ett hotell eller en restaurang har blivit ett oförglömligt minne ...

Jag kan inte komma på någon enskild positiv serviceupplevelse, men visst har jag haft flera sådana. Efter en restaurangmiddag vill man ha känslan av att personalen faktiskt känner en lite, att de anstränger sig lite extra för en och att man får det lilla extra utöver all god mat.

Tillbringa en stund tillsammans med Gunnar,

Restaurang Gunnar
Humalistogatan 2, Åbo