Menu

Vår Kuppis United-laganda är stark på hotell Kupittaa i Åbo

Vår Kuppis United-laganda är stark

Vi här på Original Sokos Hotel Kupittaa har från de allra första träningarna utgått från att den djupaste tanken och det bärande temat i vår identitet är det vinnande laget Kuppis United! Vi lämnar aldrig en kamrat i sticket och vi tar varje "match", eller interaktion med kunder, på fullaste allvar från början till slut. Vinster firar vi tillsammans och vid en förlustsvit peppar vi varandra och uppmuntrar bättre prestationer.

Teamet på Kupittaa består av supertrevliga medarbetare i olika åldrar och med olika erfarenheter, och vår målsättning är att vi som lag coachar varandra. Samarbetet är en stor resurs som bär oss. Medarbetarnöjdheten hos oss ligger alltid på en utmärkt nivå och det vill vi hålla fast vid. För oss är det också en hederssak att bjuda på ett leende, säga tack och ta hänsyn till andra – även om vi har bråttom. Detta avspeglas också i vår kundservice.

När beslut fattas respekterar och lyssnar man på oss, eftersom vi är övertygade om att vi på hotell Kupittaa som dagligen jobbar med våra gäster också känner till vad våra gäster önskar sig och uppskattar.

"Det är en glädje att få ansluta sig till laget Kuppis United", säger Sanna Paloniemi, ny hotelldirektör för Original Sokos Hotel Kupittaa. Hon ansvarar för både hotellets och restaurangens affärsverksamhet från 1 november 2022, sedan Tarja Jalonen tog över ansvaret för hela hotellgruppens affärsverksamhet inom handelslaget Turun Osuuskauppa. "Sokos Hotels angenäma uppgift är att göra våra gäster lyckliga. I laget Kuppis United hittar vi inspirerande glädje även i det lilla och genom det vill vi möjliggöra unika minnen av olika möten här på hotell Kupittaa", säger Sanna Paloniemi sammanfattningsvis.

 

Turun Osuuskauppa är återigen en av Finlands mest inspirerande arbetsplatser

Utifrån undersökningen Eezy Flow PeoplePower utses årligen Finlands mest inspirerande arbetsplatser, och vi är återigen med på listan tack vare vårt långsiktiga och systematiska arbete.