Menu

Vaakuna i Vasa har nya Junior sviter!

På Original Sokos Hotel Vaakuna i Vasa har vi igen tagit gästernas förändrade behov i bektande. Vi har gjort om en del av rummen till rymliga Junior sviter.

Moln Junior Svit
Du sover som på bomull. I detta blåvita rum kan du koppla av så fullständigt att nästa dag går som en dans. I sovrummet finns en 180 cm bred dubbelsäng. Rummet intill sovrummet är möblerat så att det fungerar som ett arbetsrum, där man kan hålla ett litet möte, arbeta eller varför inte äta middag. Rummen är kombinerade med en mellandörr. Utsikt mot torget på åttonde våningen. Två badrum försedda med dusch.

Skog Junior Svit
Naturnära. Regn eller köld gör detsamma, i detta rum räcker värmen till. I sovrummet finns en 180 cm bred dubbelsäng. Rummet intill sovrummet fungerar som ett smidigt arbetsrum eller för att spendera kvalitetstid på tumanhand, t.ex. med en romantisk middag. Rummen är kombinerade med en mellandörr. Utsikt mot torget på sjunde våningen. Två badrum försedda med dusch.

Bro Junior Sviter - rymliga och stiliga Junior Sviter på fjärde våningen med utsikt mot torget. Kombination av två rum, vilket medför gott om utrymme för vistelse och övernattning. Det ena rummet har en 180 cm bred dubbelsäng och i det andra rummet finns en hemtrevlig soffa som kan bäddas ut för barn eller en vuxen.

I varje Junior Svit finns eget kylskåp samt mikrovågsugn. Dessutom finns minibar, badrockar och tofflor samt vattenkokare.

VILKET RUM GILLAR DU BÄST? Vänligen kontakta vårt hotell så bokar vi önskad Junior Svit till dig!

Tilläggsinformation, förfrågningar och bokningar via hotellets reception:
Original Sokos Hotel Vaakuna, reception, tel. +358 20 780 88 00 (samtalspris: 0,0835€ /samtal + 0,1717 € /min.). E-post: vaakuna.vaasa@sokoshotels.fi

Välkommen!