Menu

Underbara natur- och kulturupplevelser i Mellersta Finland

Skulle du vilja övernatta på ett hotell i Jyväskylä centrum och ändå semestra i naturen, njuta av naturupplevelser och naturens gåvor?

 

Den lokala aktören Nature Safari Finland har tänkt ut olika aktiviteter för din semester och erbjuder färdiga natur- och kulturpaket. Du kan åka på utflykt till en nationalpark för att vandra och njuta av din matsäck vid en lägereld, pröva på vintersporter eller plocka av naturens gåvor och tillreda egna delikatesser av dem.

Om du är mera intresserad av kultur, kan Nature Safaris personal ta dig med på en resa genom kulturen i Mellersta Finland med Alvar Aalto, Unescos världsarv i Mellersta Finland och uppfriskande bastu i centrum.

Reservera upplevelsepaket direkt från Nature Safari. Be Nature Safari om ett erbjudande, enklast är det att ta kontakt med   kontaktformuläret

Minimigruppstorlek 2 personer. Gör reservationerna gärna 2 dygn före evenemanget.

Läs mer om paketen (på finska)

 

De bästa ställena att övernatta på i Jyväskylä är naturligtvis våra hotell Original Sokos Hotel Alexandra och Solo Sokos Hotel Paviljonki.

På vår webbplats hittar du snabbt information om de bästa priserna för den tidpunkt du har valt.

Sokos-hotellen i Jyväskylä - stadens bästa nattsömn och läckraste frukost!

 

Du kan också boka övernattning direkt från vår försäljningstjänst
Försäljningstjänsten för Sokos-hotellen i Jyväskylä, per telefon 020 123 4640 eller per e-post sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi

Samtalspris till 020-nummer: 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min.