Tillbyggnaden av Solo Sokos Hotel Paviljonki

Modern och ekologisk lyx

 

Tillbyggnaden av Solo Sokos Hotel Paviljonki har gått planenligt under vintern. Vårt hotell som öppnade i juni 2012 får i sommar 40 nya, snygga rum. Tillbyggnaden behövs verkligen, eftersom Jyväskylä alltjämt stärker sin ställning som en av de mest populära mäss-, konferens- och kongresstäderna i vårt land och även lockar allt fler fritidsresenärer.

 

Tidlösa material

Våra nya rum representerar skandinavisk, tidlös och modern lyx. I vårt Green Key-hotell är tidlösa och naturliga hållbara lösningar kärnan i den ansvarsfulla och ekologiska designen. För inredningsdesignen i rummen står Joanna Laajisto, utsedd till årets inredningsarkitekt 2018. Karaktäristiskt för hennes design är en fridfullhet och ett lugn som även smittar av sig på dem som använder lokalerna.

 

Alla nya rum är inredda med högklassiga material och dämpade färgnyanser. Materialen i golv och fast inredning är äkta ek och mörk, mattslipad granit. I textilerna är naturmaterial som lin och ylle ett genomgående inslag. I varje rum finns det ett speciellt och unikt fotografiskt verk av fotografen Mikko Ryhänen. Temat i verken är den vackra naturen, som alltid är närvarande och nära i Jyväskylä.

 

Rum på 25–100 kvadratmeter, i tre olika kategorier

Hotellet får nya rum i tre olika rumskategorier. Solo Up-rummen är cirka 25 kvadratmeter stora, och i Supreme-rummen finns det ytterligare en tredjedel med utrymme. Sängalternativen är en bred dubbelsäng eller separata sängar. Unika även med internationella mått mätt är de två tvåvåningssviterna på 100 kvadratmeter med två dubbelsängar, ett trevligt sällskapsutrymme, bastu och takterrass. Från takterrassen kan du beundra utsikten över både staden och insjön eller följa med stadslivet mitt i händelsernas centrum i Jyväskylä. Alla rum har minibar, platt-tv, säkerhetsbox, strykjärn och -bräda, egen luftkonditionering, Cupsolo-kaffekokare samt badrockar och -tofflor.

 

Enklare uppgradering av rum

För S-Card Premium-kortinnehavare är hotellutbyggnaden särskilt välkommen: vi har bättre möjlighet än tidigare att ändra bokningen och uppgradera rummet en kategori. Det finns fler alternativ och sannolikt fler lediga rum, vilket ger bättre möjligheter till gratis uppgradering av rum.

 

.