Menu

Shoppa i Kymmenedalen

Zsar Outlet Village, Finlands mest storslagna köpcentrum, är det första riktiga outlet-köpcentret i Finland. Zsar ligger i Vaalimaa, på endast 45 minuters köravstånd från vårt hotell. Zsars butiker representerar internationella toppmärken inom mode, hem och skönhet.

Zsar är som en liten by, där sammanlagt runt 110 internationella och inhemska premium- och lyxvarumärken inom mode, smycken och husgeråd i två skeden kommer att etablera sig med sina egna butiker. Samtliga produkter säljs alltid till priser som är åtminstone 30–70% lägre än normalpris. Sortimentet sträcker sig från internationella modevarumärken för kvinnor och män till högklassiga frilufts-och sportvarumärken, från barnkläder till skor, och från skönhetsvård till accessoarer för hem och kök. I sortimentet finns även varumärken man inte hittar på annat håll i Finland.

Förutom butikerna har Zsar ett högklassigt utbud av restauranger och kaféer och är ett utmärkt ställe att tillbringa tid året runt – med sysselsättning för hela familjen.

Zsar är ett helt nytt slags köpcentrum i Finland – framför allt skiljer sig köpcentret från andra traditionella köpcentra med sitt högklassigare och större sortiment av produkter till klart lägre priser.

Läs mer: www.zsar.fi

Pasaati är ett mångsidigt köpcentrum i stadskärnan av Kotka, ett kvarter från hotellet. I den varma miljön finns sammanlagt 90 butiker och leverantörer av underhåll och service. Köpcentret är det 15:e största köpcentret i Finland och det näststörsta köpcentret i sydöstra Finland. Under samma tak finns många olika butiker, restauranger, kaféer och tjänster. Du blir säkert på gott humör av högklassiga varumärken och av att smidigt kunna uträtta ärenden.        Glöm inte heller Kotka salutorg, som är en sympatisk försäljnings- och evenemangsplats bredvid Pasaati. På salutorget ordnas bl.a. en månadsmarknad den första torsdagen varje månad.

Läs mer: www.pasaati.fi

Prisma ligger på 10 minuters köravstånd från vårt hotell. I Prismas urval ingår dagligvaror, produkter för konfektion, boende och fritid samt hemteknik. Prisma erbjuder de bästa produkterna i varje prisgrupp, och dess förmånliga och breda sortiment förnyas kontinuerligt. På Prisma får du allt du behöver – enkelt och förmånligt, under samma tak.

Läs mer: www.prisma.fi

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.