Menu

Paviljongis fantastiska sviter för särskilda högtidsstunder

Paviljongis fantastiska sviter är perfekta för de allra viktigaste och mest speciella högtidsstunderna

 

Solo Sokos Hotel Paviljongis drömsviter är som gjorda för att fira de allra viktigaste högtidsstunderna i livet. Alla våra sviter är eleganta och rymliga, och i dem kan du skämma bort dig själv och dina vänner på bästa möjliga sätt.

För det allra senaste i Jyväskylä står Ultimate Solo Terrace med sina rymliga 100 m2 över två våningar och sin tjusiga terrass. Från terrassen som sträcker sig längs med hela rummet kan du beundra sjön Jyväsjärvi som glittrar i solen och njuta av de populära sommarevenemangen på Lutakonaukio direkt från terrassen. Det här ger dig garanterat festkänsla!

Ultimate Solo Terraces sviter har två sovrum och passar därmed för till och med fyra personer.  Du kan välja mellan att skämma bort dig själv med ett fantastiskt doftande bad eller ett avslappnande bastubad. Du kan även prova våra vårdande, lyxiga hudprodukter. Efter bastun eller badet går du såklart ut på terrassen för att svalka av dig! På övervåningen finns ett trevligt uppehållsrum och tillräckligt med plats för servering.

 

Tips till dig som planerar bröllop: Boka vår svit för två nätter och gör dig redo för bröllopsfesten under den första kvällen tillsammans med dina brudtärnor. Efter bröllopsfesten kommer du sedan tillbaka med din make och tillbringar en oförglömlig bröllopsnatt.

 

Kontakta vår försäljningstjänst om du planerar ett bröllop eller en annan fest. Vi planerar tillsammans en oförglömlig vistelse!

 

Förfrågningar och bokningar:

Försäljningstjänst för Sokos Hotels i Jyväskylä, tfn 020 1234 640 eller e-post sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi