Menu

På Solo Sokos Hotel Paviljonkis mångsidiga gym tränar du smidigt

Gymträningen blir desto trevligare när du övernattar på Solo Sokos Hotel Paviljonki. Vårt ljusa gym som är utrustat med moderna träningsmaskiner har förnyats och blivit ännu bättre och mer funktionellt. Vi har beaktat önskemålen från våra kunder när vi förnyat gymmet.

Gymmets viktutbud har utökats och utrymmet för fri träning har förstorats. Nu kan du också träna med en Smithmaskin, som garanterar enkel, trygg och mångsidig träning.

För att göra det lättare för dig att komma igång med träningen har vi även ett träningsprogram som gör det lätt och behagligt att träna. Träningsprogrammet har utformats av Ida på Liikuntakeskus Klub 1.

Gymmet står till våra övernattande gästers förfogande alla dagar i veckan: mån–fre kl. 6.30–21.30 och lör–sön kl. 7.30–21.30.

I våras spelades en video in på vårt gym. I videon medverkar Senni Nieminen, världsmästare i Body Fitness 2019 och Marko Pitkänen, utövare av Classic Bodybuilding. Även de blev mycket förtjusta i vårt gym. Videon har spelats in av Tomi Rehell.

Titta på videon här