Nästan alla hotell i S-gruppen är öppna, bokningar kan göras som normalt

Senast uppdaterad: 31.7., kl. 10.55

Våra hotell erbjuder trygg inkvartering

Våra kunders och vår personals välbefinnande är av största vikt för oss.Vi gör vårt bästa för att sköta våra hotell och restauranger så säkert och hygieniskt som möjligt. För tillfället fäster vi speciellt stor uppmärksamhet vid dessa saker. Vi har gett våra anställda noggranna anvisningar och övervakar att dessa efterföljs vid alla våra hotell och restauranger.

Nästan alla hotell i S-gruppen är öppna, bokningar kan göras som normalt.
Följande hotell är fortfarande stängda tills vidare eller öppnas inom kort. Vi informerar om våra öppningsplaner så snart som möjligt.
 

Esbo
Radisson Blu Hotel Espoo, stängt

Helsingfors
Original Sokos Hotel Albert, stängt
Radisson Blu Aleksanteri Hotel, stängt
Radisson Blu Plaza Hotel, stängt

Joensuu
Original Sokos Hotel Kimmel, öppnas 7.8.

Vanda
Original Sokos Hotel Vantaa, stängt

Hotellen under renovering är ständga: Solo Sokos Hotel Torni, Helsingfors och Radisson Blu Hotel, Uleåborg.

Kolla alla Sokos Hotels här » och alla Radisson Blu hotell i Finland här »

 

På grund av den rådande situationen har vi ändrat våra basvillkor. Vi vill erbjuda våra kunder så flexibla reservations- och avbokningsvillkor som möjligt.

Om du redan betalat för din logi återbördar vi din erlagda förhandsavgift. Beroende på hotellets bokningsläge kan du även avgiftsfritt flytta din bokning och boka vilken som helst tidsperiod fram till 31.12.2020.

Om du har en bokning för ett hotell som för närvarande är stängt, får du en ny bokningsbekräftelse från hotellet till vilket din bokning har överförts. Om din bokning inte kan överföras kontaktar vi dig per telefon.

 

Om du vill ändra din befintliga bokning, vänligen ring Sokos Hotels försäljningstjänst på tfn 020 1234 600.

Det exceptionella avbokningsvillkoret gäller även enskilda större evenemang som annulleras på grund av restriktionsåtgärder orsakade av coronavirus COVID-19, såsom stora festivaler, konserter eller sportevenemang. Vid dessa större evenemang tillåter vi att förbetalda bokningar förflyttas till en senare tidpunkt, till följande år med förbehåll för tillgänglighet eller kostnadsfri avbokning av bokningen, om bokningens ursprungliga datum för logi senast är den 31.7.2020.