Menu
Med S-Card får du en förmånlig flygtur i Föönis Friflygningstunnel
Fööni Frilygningstunnel

Med S-Card får du en förmånlig flygtur i Föönis Friflygningstunnel

EN UNIK UPPLEVELSE!
Klä på dig flygdräkten och hjälmen, stig in i luftströmmen och njut av friheten i att flyga. Att fööna, det vill säga flyga fritt i en vindtunnel, är en fantastisk upplevelse som kan jämföras med det fria fallet under ett fallskärmshopp.
 
DET PERFEKTA PROGRAMMET I HELSINGINGFORS
Föönis friflygningstunnel finns i köpcentret Redi i Fiskehamnen. Om du funderar på vad som är det bästa man kan göra i Helsingfors, kom och fööna. En flygtur i vindtunneln kräver ingen tidigare erfarenhet, och vi ordnar med all utrustning. Nybörjare får också hjälp av en erfaren handledare som är med i tunneln under flygturen. Handledaren håller också en utbildning före flygturen och ser till att du går hem med ett brett leende på läpparna.
 
BOKA EN FLYGNING I FÖÖNIS NÄTBUTIK
Som S-Card stamkund får du -20% rabatt på alla standardprisprodukter riktade till nybörjare.
Du får förmånen i samband med ett nätbutiksköp med koden SC2023.
 
Förmånen gäller för vanliga S-Card-kunder till och med den 15 augusti 2023. Användning av förmånen kräver inte boende på hotellet.
 
SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT FLYGA:
Boka din flygtid i Föönis nätbutik i förväg. Kom till Fööni en timme innan din flygtur ska börja. Ett besök tar totalt omkring 1,5 timme. Obs! Föönandet fungerar bäst i jogging- eller tennisskor, och du kan ha på dig dina egna byxor eller shorts under flygdräkten.
 
Reservera också tid för att varva ner efter flygturen. Efteråt kan man exempelvis njuta av förfriskningar på Fööni  Bar & Cafe Hangaari.
 
Föönis friflygningstunnel
Hermanstads strandsväg 5,
00580 Helsingfors / Köpcentret REDI
(I hörnet av Hermanstads strandsväg och Verkstadsgatan)
 
Du når oss enkelt också med metro! Fiskehamnens station, Köpcentret REDI, 2 vån.
 
 
info@lentotehdas.fi 
Tfn: +358 40 712 2044