Menu

I Wiklunds bastu "Wihta" badas det varje kväll

"Hotellet fick ett gott mottagande av våra kunder direkt efter öppnandet. Det nya hotellkonceptet med många slags tjänster under samma tak har visat sig vara en framgång. Våra kunder önskade dock också en bastu hos oss för att komplettera serviceutbudet och vi var glada att uppfylla denna önskan. Hotellets bastu för åtta personer värms nu dagligen", berättar hotellchefen Tarja Toivonen.

Bastun med tillhörande allrum är elegant inredda med inspiration från bland annat inredningsmässan Habitare. De designade, solstolsliknande hängande lavarna inbjuder till att njuta av badet och förrummet till bastun har samma trendkänsla som hela hotellet.

"Vi är stolta över det erkännande vi fått och önskar våra hotellgäster välkomna att koppla av i vår Wihta-bastu", avslutar Toivonen.

Sauna from Finland beviljar kvalitetsmärket till bastur som uppfyller kriterierna för en högklassig bastuupplevelse, allt från säkerhet och renhet ända till den övergripande upplevelsen. Kärnvärdena i Finnish Sauna Experience är – utöver renhet och säkerhet – äkthet, närvaro, välbefinnande, avkoppling och upplevelse med alla sinnen. Kvalitetskriterierna uppdaterades nyligen och Original Sokos Hotel Wiklund är det första hotellet som klarade de nya, utvidgade kriterierna.

Läs mer om nätverket Sauna From Finland: https://saunafromfinland.com/sv/