Menu

Husdjur är välkomna på Vaakuna i Vasa

Vare sig du är på veckoslutsresa, semester eller arbetsresa är ditt husdjur alltid lika välkommet på Original Sokos Hotel Vaakuna i Vasa.

Tilläggsavgift för sällskapsdjur är 15 €/dygn.
Om du är S-Card-stamkund övernattar sällskapsdjuret gratis (då du övernattar till priser som berättigar till S-Card-förmåner; gäller inte bonusnätter). S-Card är ett personligt stamkundskort för affärsresande. Du kan beställa kortet på www.scard.fi

Sokos Hotels-kedjan och Best Friend har skapat trivsamma förhållanden och en inbjudande atmosfär, vilket gör det ännu enklare än tidigare att resa med hund. Best Friend och Sokos Hotels-kedjan ser till att både din och hundens resa blir enkel, lyckad och bekväm. När ni anländer till hotellet får ni en välkomstpåse, i vilken det finns bl.a. tuggben, hundpåsar och ett infopaket om ortens närmaste hundparker och veterinärtjänster.

Kom ihåg att nämna att du har med dig husdjur då du gör hotellbokningen. 

Tips till våra hundgäster:

Vasa stad har fyra inhägnade hundparker med belysning. Parkerna finns i:

  • Brändö vid Metviksstranden (Frihetsstigen)
  • Gerby bredvid Gerbyberget (längs sandvägen mellan Gerby strandväg, Västerskogsvägen och Råbrinken)
  • Sunnanvik (Sunnanviksvägen)
  • Vasklot (Karlsvägen)
  • Korsnästårget (Kapellbacksvägen) 

Hundparken i Vasklot är ett enhetligt område. I övriga hundparker finns det två separata inhägnade områden. På småhundssidan tillåts hundar som är lägre än 40 cm och på de stora hundarnas sida hundar som är högre än 40 cm.

Läs mer om hundparkerna