Menu
Hållbar turism i Kouvola
Hållbar turism i Kouvola

Hållbar turism i Kouvola

Den soliga sommaren 2018 var perfekt för att upptäcka Kouvola på cykel, och receptionen hyrde ut rosa Jopo-cyklar och gav rekommendationer för rutter till stadens parker, badstränder och loppisar eller till området kring Kuusankoski bruk. Överblivet bröd från frukosten levererades hela året till den pensionerade travhästen Vito och hans kompisar i ett närliggande stall.  

I slutet av året gladde vi våra gäster med rosa band, och tillsammans med cancerföreningen Kymenlaakson Syöpäyhdistys donerade vi chokladkakor till patienter som tillbringade julen på canceravdelningarna på Kymmenedalens centralsjukhus, som en del av kampanjen "Pieni pala jaksamista" (En liten bit ork).

Vår julklapp gav vi i år i samarbete med nöjesparken Tykkimäki till mindre bemedlade barnfamiljer via HOPE rf.

År 2019 fick en fin start då alla hotellrum fick nya kärl för avfallssortering, så att gästerna enklare kan sortera sitt avfall och städarna kan vidarebefordra det till rätt adress.  

Barnen i Kouvola älskar Onni Ekorre, och han älskar dem. Onni Ekorre har också haft möjlighet att glädja barnen redan ett par gånger under början av året. På Internationella glädjedagen den 20 mars besökte Onni Ekorre daghem för att dela ut pysselmaterial som blivit över på hotellet. Under sportlovet bjöd Onni Ekorre in alla grannskapets barn till namnsdagsdisco i festlokalen Vaakuna Sali.

År 2019 har börjat bra, och vi planerar vidare tillsammans enligt våra goda principer. Vi tar också gärna emot förslag från våra gäster!

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.