Menu

Enklare hotellvistelse för S-Card-kunder

Sokos Hotels-appen gör det ännu enklare att resa. Har du redan tagit del av appens alla egenskaper? 

I appen bokar du bekvämt rum i alla Sokos hotell i Finland och Tallinn. Vid behov kan du lägga till din företagsavtalskod i din bokning. 

I appen ser du snabbt uppgifterna för din bokning, som bokningsnummer. Du kan även kontrollera din bokningskod och lägga till bokningen i din kalender. Utöver bokningsuppgifterna är det även enkelt att bekanta dig med hotellets tjänster. Via appen kommer du direkt till hotellrestaurangernas sidor, där du enkelt kan boka ett bord i hotellrestaurangen i samband med din övernattning.  

Det är enkelt och bekvämt att checka in och ut på hotellet och att betala. Du snabbar upp din ankomst och undviker en eventuell rusning vid receptionen. Nu är det enklare än någonsin att spara ditt betalkorts uppgifter. 

Elektronisk resandeanmälan. I appen kan du även fylla i resandeanmälan på förhand så att du bara behöver hämta rumsnyckeln i receptionen när du anländer till hotellet.

Mobilnyckel. Du har även tillgång till en mobilnyckel. Gör hela bokningen enkelt, snabbt och tryggt från början till slut på din egen mobiltelefon. Checka in på hotellet online med Sokos Hotels-appen, komplettera en förhandsifylld elektronisk resandeanmälan och ta i bruk mobilnyckeln. Mobilnyckeln aktiveras när rummet är klart.

Du kan enkelt kontrollera dina S-Card-förmåner och poäng med ett klick. Du kan enkelt följa med dina förmåner. Du ser även köptransaktioner som registrerats på ditt kort och kommande S-poäng. På så sätt säkerställer du att du alltid får ut så mycket som möjligt av ditt S-Card-medlemskap.

Hotellspecifika S-Card-förmåner.  I appen ser du redan när du bokar vilka förmåner hotellet erbjuder S-Card-medlemmar under en övernattning. Du hittar även förmånerna i tidslinjen för din bokning, och du kan enkelt gå tillbaka till dem och till exempel boka lämplig sportutrustning för din resa.

Du kan ladda ner Sokos Hotels-appen från din egen appbutik. Du loggar in i appen med ditt S-användarkonto. Om du inte har ett S-användarkonto än kan du skapa ett här »