Menu

CYKLA I KOUVOLA MED OMNEJD

Vårt hotell ligger nära centrumkärnan och du kan enkelt ta dig överallt med cykel. Bland annat all service i centrum, grönskande parker, museer och en idrottspark med många motionsmöjligheter bara väntar på att du ska ge dig ut med cykel för att ta del av sevärdheterna i Kouvola.
 
Även längre bort finns det intressanta besöksmål: Nöjesparken Tykkimäki (5 km), Käyrälampi med badmöjligheter och Aquapark (6 km) samt med tanke på shopping Prisma Center (3 km) med inomhusaktivitetsparken ActionPark. Eller varför inte göra en cykeltur mot Taideruukki, där det finns lokala hantverksbodar, olika konstutställningar, Cafe Ruukitar och det ekologiska bageriet Tuomon Luomu? Mer information och cykeltips i Kouvola-regionen finns här.
 
Sommartid finns det åtta cyklar av märket Jopo att hyra på vårt hotell. För hotellgäster är avgiften 5 € för halvdag och 10 € för heldag. Nycklar till cyklarna lämnas ut i receptionen, där det även finns cykelhjälmar. I anslutning till receptionen finns även Rentskoot-elsparkcyklar att hyra.