Menu

Bröllopsnatt på Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Det vackra Kurtenia rummet är brudparens favorit i Vasa

Original Sokos Hotel Royal Vaasas bröllopssviter är alla olika och varje brudpar hittar med all säkerhet just sin favorit. Välj mellan vårt känslosamma Kurtenia rum, Centrals junior sviter och Royals sviter med fantastisk utsikt!

Hotellets nya Kurtenia rum erbjuder med sina varma färger och det fina ljusinsläppet en vacker miljö för bröllopsnatten. I det rymliga rummet finns en sovalkov och en mysig sittgrupp. Bröllopsdagen avslutas i solnedgången som läget de stora fönstren i rummet gör det lätt att njuta av.

Junior sviterna i hotellets Central byggnad har separat sovrum och en mysig bastu som bjuder in till en skön och avkopplande stund. När ni njutit av bastuns värme väntar sköna badrockar. Frukosten och specialkaffe beställer ni till rummet om ni så önskar.

Sviterna på hotellets tionde våning är ett lyxigt alternativ för bröllopsnatten. Siluetten över staden och de vida vyerna ser ni från ett håll som många inte sett tidigare. Sviterna har ett separat sovrum och en mysig bastu att koppla av i. Royals sviter kan vi också varmt rekommendera till bruden och tärnor som vill tillbringa aftonen inför bröllopet tillsammans. Det finns gott om plats att göra sig i ordning inför den stora dagen!

Boka bröllopssviten och kom ihåg det lilla extra. Varför inte beställa också champagne, blommor, choklad eller ett fruktfat så har vi allt klart när ni kommer och ni kan bara njuta av vistelsen och stunden. Frukost på rummet är ett bra sätt att förlänga en skön sovmorgon!

Mer info om detta får ni från hotellets reception, telefonnummer 010 7840010 eller email royal.vaasa@sokoshotels.fi

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.