Menu

Alexandras vackra sviter är perfekta för livets många högtidsstunder och tillställningar

Alexandras vackra sviter är perfekta för livets många högtidsstunder och tillställningar

 

Original Sokos Hotel Alexandras vackra sviter i ljusa färger är ett av många skäl till varför du borde övernatta i vårt levnadsglada hotell. De är som gjorda för många olika typer av fester – bröllopsnätter, jubileum och födelsedagar. Ibland är det skönt att ta en paus i vardagen och spendera kvalitetstid tillsammans med nära och kära. Våra sviter är perfekta för just det. Vi vill att du ska trivas hos oss. Du kommer utan tvekan att kunna koppla av och tillbringa en lugn natt hos oss, även om du övernattar mitt i Jyväskylä!

 

Dessa rymliga sviter på nästan 50 m2 med separata vardagsrum och sovrum passar även utmärkt för att kombinera en övernattning med ett mindre möte för några personer. Det är möjligt att separera vardagsrummet från sovrummet med en snygg mellandörr. Vår rumsservice levererar förfriskningar till rummet och rummets tv fungerar som skärm för ditt mötesmaterial. Praktiskt och bekvämt!

 

Efter mötet kan du koppla av och skingra tankarna efter arbetsdagen med ett bastubad, och efteråt bara slappna av.

 

I sviterna på sjätte våningen visas det mest berömda namnet i vår stad – Alvar Aalto – som tankeväckande tema.

Kontakta vår försäljningstjänst om du planerar ett bröllop eller en annan fest eller söker ett ställe, där du kan kombinera ett möte med övernattning. Vi planerar tillsammans en oförglömlig vistelse!

 

Förfrågningar och bokningar:
Sokos Hotels Försäljningstjänst, tfn 020 1234 600, må-fr kl. 8-20 eller e-post sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi