Menu
kokous juhlat vinkit kokousemäntä Wiklund Turku
Huvila

5 + 1 tips till mötesarrangören i Wirras stil

Dagordningen för mötet?


När man planerar ett möte är det bra att fundera över vad mötets syfte är: om det är en utbildning, gruppbildning, ett seminarium med externa talare eller kanske ett veckomöte som ni behöver göra på ett nytt sätt. Det är också bra att beräkna antalet deltagare i det här skedet.
 

Boka plats i tid

När du känner till mötets typ, tidpunkt och antal deltagare är det dags att boka plats för tillställningen. I Wirta hittar du fyra konferensrum med olika stilar och storlekar för kreativt arbete och utbildning för cirka 4–28 personer. Större tillställningar, seminarier eller rekreationsdagens filmkväll kan du ordna i Wauditorio, ett spektakulärt auditorium för 56 personer.  Beroende på dag kan du boka ett konferensrum med kort varsel, men för att säkert få det rum du vill ha bör du vara ute i god tid. Läs om alla våra konferensrum här

Pauser och servering

Reservera tid för pauser och måltider så att arbetet löper smidigt och deltagarna har tillräckligt med energi för hela dagen. Wirtas Kaffetorg med färsk frukt, nötter och godisbuffé och naturligtvis kaffe och te, ingår alltid i priset för ert möte och står till ert förfogande hela dagen. Därtill kan man börja ett morgonmöte med en hotellfrukost, luncha i Trattoria eller beställa färska bullar och varma pajer till konferensrummet på eftermiddagen. Konferensrummen har A-rättigheter, så man kan njuta av ett glas vin till ostbuffén eller börja ett möte med en välkomstskål. Konferensserveringar hittar du här

Kontrollera tekniken

Teknikens funktion gör många mötesvärdinnor och -värdar oroliga i förväg. När du kommer till Wirta räcker det att du kontrollerar att din egen diashow fungerar på din dator eller att materialet finns på ett USB-minne. Vår kunniga personal hjälper dig med tekniken och du behöver inte oroa dig!


Ta det lugnt och njut av dagen

Underbart, allt planerat! Dags att njuta av dagen, beundra de inspirerande lokalerna, äta läcker mat och framför allt njuta av att arbeta i gott sällskap!


+ tid för afterwork?  

Ett lyckat möte, innovativa nya idéer och ett gott sällskap behöver firas på en afterwork! Vad sägs om ett glas vin på Wine Bar Axel W eller cocktails över stadens tak i Walo? Hos Wiklund kan du njuta av båda!

Bokningar och mer information
Försäljningstjänst Åbo, tfn. 0300 870 040 (må–fr kl. 8.30–16.30)
Samtalspris till 0300-nummer: 0,51 €/min.+lna/msa, gratis kötid.

VÄLKOMMEN!

Original Sokos Hotel Wiklund, Åbo
Wiklunds Wirta, 3:e vån.