Sök bokning

hotel-logo

Husdjur

Vi har rum där sällskapsdjur är tillåtna i rumskategorierna Standard och Superior, och dessutom är sällskapsdjur välkomna i en av våra två Junior-sviter. Meddela att du tänker övernatta med ditt sällskapsdjur redan i samband med bokningen genom att ringa eller skicka e-post. Då kan vi reservera ett lämpligt rum till er där sällskapsdjur är tillåtna. Tilläggsavgift för sällskapsdjur 15 €/rum/dygn. (Gratis för S-Card-medlemmar när du övernattar till ett pris som berättigar till S-Card-förmåner; gäller inte S-Card-bonusnätter.)

Vi hoppas att du lämnar en liten hälsning i vår gästbok för sällskapsdjur i hotellreceptionen under din vistelse. Det är också mer än önskvärt att djuret kommer och hälsar på personalen i receptionen ...

Vid ankomsten till hotellet får gästande hundar en Best Friend-välkomstpåse. I hotellreceptionen ger vi information om vilka friluftsleder som passar bäst när du ska rasta ditt djur.

Så här förbereder du dig inför en semesterresa tillsammans med ditt sällskapsdjur:

  • Boka tillräckligt med tid för resan så att du kan rasta djuret emellanåt.
  • Ta med en bädd eller ett täcke till djuret och vid behov en vattenkopp. Djuret kan bli förvirrat i en ny miljö, och då kan en egen korg, bur eller bädd vara den tryggaste platsen för djuret. Reptiler, gnagare och fåglar övernattar alltid i sitt eget reseterrarium eller sin egen resebur på hotellet.
  • En egen leksak gör att djuret känner sig mer hemma i den främmande miljön.
  • Ta del av hotellmiljön tillsammans med djuret.
  • Lämna inte djuret ensamt på hotellrummet någon längre tid. Om du måste lämna djuret ensamt på rummet, säkerställ att det inte kan rymma.
  • Häng upp skylten "sällskapsdjur på rummet" på utsidan av dörren till hotellrummet.

MJAU OCH VOV – Välkomna!

Kom ihåg att nämna att du har med dig en hund då du gör hotellbokningen. Förutom hundar är också andra sällskapsdjur varmt välkomna till Sokos Hotels.