Sök bokning

hotel-logo

Aktiviteter

Idensalmi erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och aktiviteter sommar som vinter!

Ska vi gå ut på gården?

I området vid Paloisvuori finns bland annat ett omfattande nätverk av motions- och längdåkningsleder, en frisbeegolfbana och motionstrappor. Under vintern finns på Paloisvuori också ett skidcentrum, uthyrning och en cafeteria.

Är din hundkompis också på besök i Idensalmi? Ett cirka 3 kilometer långt oupplyst motionsspår för hundar med beläggning av stenaska löper i den omväxlande terrängen på Paloisvuori och slutar vid Saunaniemi. Du packade väl med grilldelikatesserna?

Om golfklubban hålls i händerna kan du träna upp dina puttningsfärdigheter på Ahmos golfbana med 9 hål.

Eller vill du göra något inomhus?

Då kan du rikta stegen till exempel till Keila- ja Liikuntakeskus Liike och ta tag i en bowlingboll och sätt i gång en (lekfull) tävling! Om bowling inte är din grej, så finns det i Liike också ett fantastiskt gym som renoverades 2022 och till exempel möjligheter att använda en sportsimulator eller till exempel prova svärdfäktning till musik i en virtuell verklighet. Läs mer om de många alternativen på webbplatsen för Liike!

Karhun kellari, som ligger nära hotellet, är en sportig rekreationsplats. Till tjänsterna i Karhun kellari hör till exempel Megazone, Simwayhunt och en körsimulator. Ska vi gå och prova?