Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Solo Single

Endast dusch, Sällskapsdjur tillåtna

Sök lediga rum

Solo-enkelrummen på Torni är inredda i art déco- eller jugendstil. Badrummen har dusch, hårtork och högklassiga badprodukter från Rituals. Rummet har platt-tv, säkerhetsbox och minibar samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och chokladpulver. Vårt urval av tre högklassiga huvudkuddar i olika storlekar och vår säng försedd med en madrass i viskoelastiskt skum som anpassar sig efter kroppsvärmen och -vikten garanterar dig en god nattsömn. Rummen ligger på våningarna 1–6.

Solo Queen

Sällskapsdjur tillåtna, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Solo-dubbelrummen på Torni är inredda i art déco- eller jugendstil. Badrummen har dusch, hårtork och högklassiga badprodukter från Rituals. Rummet har platt-tv, säkerhetsbox och minibar samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och chokladpulver. Vårt urval av tre högklassiga huvudkuddar i olika storlekar och vår Queen size-dubbelsäng försedd med en madrass i viskoelastiskt skum som anpassar sig efter kroppsvärmen och -vikten garanterar er en god nattsömn. Rummen ligger på våningarna 1–6.

Solo Up Queen with view

Trägolv, Endast dusch, Sällskapsdjur tillåtna, Dubbelsäng

Sök lediga rum

De rymliga Solo Up Queen-rummen är inredda i art déco-stil. Rummen är antingen enkla eller tvådelade. De tvådelade rummen har separat sov- och vardagsrum. Rummen har dubbelsäng. Dessa rum lämpar sig även utmärkt för familjer eftersom de har en 110 cm bred bäddsoffa som rymmer en vuxen eller två små barn. I vardagsrummet finns platt-tv, säkerhetsbox, Cupsolo-kapselbryggare samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och chokladpulver. I priset ingår två alkoholfria läskedrycker i minibaren. Badrummet har dusch eller badkar samt högklassiga badprodukter från Rituals. Hårtork samt badrockar och -tofflor hör också till rumsutrustningen. Vårt urval av tre högklassiga huvudkuddar i olika storlekar och vår Queen size-dubbelsäng försedd med en madrass i viskoelastiskt skum som anpassar sig efter kroppsvärmen och -vikten garanterar er en god nattsömn. Rummen ligger på våningarna 1–6.

Solo Up Single with view

Trägolv, Endast dusch, Sällskapsdjur tillåtna

Sök lediga rum

Tornis unika Solo Up Single with View-enkelrum har fantastisk utsikt över taken och de livliga gatorna i vår kuststad. Badrummen med glasväggar har dusch, hårtork, badrockar och -tofflor samt högklassiga badprodukter från Rituals. Rummet har platt-tv, säkerhetsbox och minibar samt Cupsolo-kapselbryggare och vattenkokare inklusive ett urval av kaffe, teer och chokladpulver. I priset ingår två alkoholfria läskedrycker i minibaren. Vårt urval av tre högklassiga huvudkuddar i olika storlekar och vår säng försedd med en madrass i viskoelastiskt skum som anpassar sig efter kroppsvärmen och -vikten garanterar dig en god nattsömn. Rummen ligger på våningarna 7–11.

Jugend Suite

Trägolv, Sällskapsdjur tillåtna, Badkar, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Jugend-sviterna på Torni är inredda i nationalromantisk stil. De lämpar sig utmärkt när du vill lyxa till det lite eller fira jubileum av olika slag. I rummen finns en separat soffgrupp för trivsamt umgänge. Det stora badrummet har tassbadkar och högklassiga badprodukter från Rituals. Badrockar och -tofflor samt hårtork ingår också i svitens utrustning. Sviten har en 42” platt-tv integrerad i ett skåp, säkerhetsbox, Cupsolo-kapselbryggare samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och chokladpulver. I priset ingår två alkoholfria läskedrycker i minibaren. Vårt urval av tre högklassiga huvudkuddar i olika storlekar och vår King size-dubbelsäng försedd med en madrass i viskoelastiskt skum som anpassar sig efter kroppsvärmen och -vikten garanterar er en god nattsömn. Rummen ligger på våningarna 1–4.

Solo King

Badkar, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Solo King-rummen inredda i jugendstil finns i flygeln Kyllikki som byggdes 1903 i nationalromantisk stil. De vackra rummen har högt till tak och har renoverats i sin ursprungliga stil. Det romantiska badrummet har tassbadkar, hårtork och högklassiga badprodukter från Rituals. Rummet har platt-tv, säkerhetsbox och minibar samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och chokladpulver. Vårt urval av tre högklassiga huvudkuddar i olika storlekar och vår King size-dubbelsäng försedd med en madrass i viskoelastiskt skum som anpassar sig efter kroppsvärmen och -vikten garanterar er en god nattsömn. Rummen ligger på våningarna 2-4.

Art Deco Suite

Trägolv, Sällskapsdjur tillåtna, Badkar, Balkong, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Sviterna inredda i art déco-stil har separat sovrum och vardagsrum samt egen balkong mot Georgsgatan. Sviterna har en bred dubbelsäng och en 110 cm bred bäddsoffa som rymmer en vuxen eller två små barn. Det stora badrummet har badkar och högklassiga badprodukter från Rituals. Badrockar och -tofflor samt hårtork ingår också i svitens utrustning. I sviten finns två platt-tv:ar, säkerhetsbox, Cupsolo-kapselbryggare samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och chokladpulver. I priset ingår två alkoholfria läskedrycker i minibaren. Vårt urval av tre högklassiga huvudkuddar i olika storlekar och vår King size-dubbelsäng försedd med en madrass i viskoelastiskt skum som anpassar sig efter kroppsvärmen och -vikten garanterar er en god nattsömn. Rummen ligger på våningarna 2-4.

Solo Up Queen, möjlighet till extrasäng

Sällskapsdjur tillåtna, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Solo Up Queen-rummen inredda i art déco-stil är som små sviter där vardagsrummet och sovrummet är avskiljda med en mellanväg eller ett badrum med glasvägg. I vardagsrummet finns en 110 cm bred bäddsoffa, vilket gör att dessa rum även lämpar sig utmärkt för familjer. I vardagsrummet finns platt-tv, Cupsolo-kaffekokare samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och kakao. I priset ingår två läskedrycker gratis. Vårt urval av tre högklassiga huvudkuddar i olika storlekar och vår Queen size-dubbelsäng försedd med en madrass i viskoelastiskt skumgummi som anpassar sig efter kroppsvärmen och -vikten garanterar er en god nattsömn.

Solo Up King, möjlighet till extrasäng

Sällskapsdjur tillåtna, Dubbelsäng

Sök lediga rum

De rymliga Solo Up King-rummen är inredda i art déco- eller jugendstil och har plats för hela familjen. Rummen har en bred dubbelsäng och en 110 cm bred bäddsoffa som rymmer en vuxen eller två små barn. Rummet har platt-tv, säkerhetsbox och minibar samt Cupsolo-kapselbryggare och vattenkokare inklusive ett urval av kaffe, teer och chokladpulver. I priset ingår två alkoholfria läskedrycker i minibaren. Det romantiska badrummet har högklassiga badprodukter från Rituals. Hårtork samt badrockar och -tofflor hör också till rumsutrustningen. Vårt urval av tre högklassiga huvudkuddar i olika storlekar och vår King size-dubbelsäng försedd med en madrass i viskoelastiskt skum som anpassar sig efter kroppsvärmen och -vikten garanterar er en god nattsömn. Rummen ligger på våningarna 2-4.