Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Solo Single

Sällskapsdjur tillåtna

Sök lediga rum

Solo-enkelrummen i Torni är inredda i art déco- och jugendstil. Badrummen har dusch, hårtork och högklassiga badprodukter från franska Rituals. Rummet har platt-tv och minibar samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och kakao. Vårt urval av tre högklassiga huvudkuddar i olika storlekar och vår säng försedd med en madrass i viskoelastiskt skumgummi som anpassar sig efter kroppsvärmen och -vikten garanterar dig en god nattsömn. Rummen ligger på våningarna 1-6.

Solo Queen

Sällskapsdjur tillåtna, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Solo-dubbelrummen i Torni är inredda i art déco- och jugendstil. Badrummen har dusch, hårtork och högklassiga badprodukter från franska Rituals. Rummet har platt-tv och minibar samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och kakao. Vårt urval av tre högklassiga huvudkuddar i olika storlekar och vår dubbelsäng försedd med en madrass i viskoelastiskt skumgummi som anpassar sig efter kroppsvärmen och -vikten garanterar er en god nattsömn. Rummen ligger på våningarna 1-6.

Solo Up Queen with view

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Tornis unika Solo Up Queen with View -rum för två personer har en fantastisk utsikt över stadens tak och livliga gator. Badrummen med glasväggar har dusch, hårtork och högklassiga badprodukter från franska Rituals. Rummen har platt-tv, vattenkokare och Cupsolo-kaffekokare. I priset ingår två läskedrycker gratis. Vårt urval av tre högklassiga huvudkuddar i olika storlekar och vår säng försedd med en madrass i viskoelastiskt skumgummi som anpassar sig efter kroppsvärmen och -vikten garanterar dig en god nattsömn. Rummen ligger på våningarna 7-11.

Solo Up Single with view

Sök lediga rum

Tornis unika Solo Up Single with View -enkelrum har fantastisk utsikt över stadens tak och livliga gator. Badrummen med glasväggar har dusch, hårtork och högklassiga badprodukter från franska Rituals. Rummen har platt-tv, vattenkokare och Cupsolo-kaffekokare. I priset ingår två läskedrycker gratis. Vårt urval av tre högklassiga huvudkuddar i olika storlekar och vår säng försedd med en madrass i viskoelastiskt skumgummi som anpassar sig efter kroppsvärmen och -vikten garanterar dig en god nattsömn. Rummen ligger på våningarna 7-11.

Jugend Suite

Dubbelsäng

Sök lediga rum

De rymliga, 40 m2 stora Jugend-sviterna i Solo Sokos Hotel Torni är inredda i nationalromantisk stil. Sviterna i Torni lämpar sig utmärkt när du vill lyxa till det lite eller fira jubileum av olika slag. I rummet finns en separat soffgrupp för trivsamt umgänge. Det stora badrummet har tassbadkar och högklassiga badprodukter från franska Rituals. Rummet har en 42" platt-tv inbyggd i ett skåp, förvaringsfack för värdesaker och Cupsolo-kaffekokare samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och kakao. I priset ingår två läskedrycker gratis. Vårt urval av tre högklassiga huvudkuddar i olika storlekar och vår King size-dubbelsäng försedd med en madrass i viskoelastiskt skumgummi som anpassar sig efter kroppsvärmen och -vikten garanterar er en god nattsömn.

Solo King

Sök lediga rum

De rymliga Solo King-rummen i jugendstil finns i flygeln Kyllikki som byggdes 1903 i nationalromantisk stil. De vackra rummen har högt till tak och har renoverats i sin ursprungliga stil. Det romantiska badrummet har tassbadkar samt högklassiga badprodukter från franska Rituals. Rummet har platt-tv och minibar samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och kakao. Vårt urval av tre högklassiga huvudkuddar i olika storlekar och vår King size-dubbelsäng försedd med en madrass i viskoelastiskt skumgummi som anpassar sig efter kroppsvärmen och -vikten garanterar er en god nattsömn.

Art Deco Suite

Trägolv, Sällskapsdjur tillåtna, Badkar, Balkong, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Sviterna inredda i art déco-stil har separat sovrum och vardagsrum samt egen balkong mot Georgsgatan. Det stora badrummet har badkar och högklassiga badprodukter från franska Rituals. Badrockar och -tofflor samt hårtork ingår naturligtvis också i svitens utrustning. Rummet har två platt-tv:ar, förvaringsfack för värdesaker och Cupsolo-kaffekokare samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och kakao. I priset ingår två läskedrycker gratis. Vårt urval av tre högklassiga huvudkuddar i olika storlekar och vår King size-dubbelsäng försedd med en madrass i viskoelastiskt skumgummi som anpassar sig efter kroppsvärmen och -vikten garanterar er en god nattsömn.

Solo Up Queen, möjlighet till extrasäng

Sällskapsdjur tillåtna, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Solo Up Queen-rummen inredda i art déco-stil är som små sviter där vardagsrummet och sovrummet är avskiljda med en mellanväg eller ett badrum med glasvägg. I vardagsrummet finns en 110 cm bred bäddsoffa, vilket gör att dessa rum även lämpar sig utmärkt för familjer. I vardagsrummet finns platt-tv, Cupsolo-kaffekokare samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och kakao. I priset ingår två läskedrycker gratis. Vårt urval av tre högklassiga huvudkuddar i olika storlekar och vår Queen size-dubbelsäng försedd med en madrass i viskoelastiskt skumgummi som anpassar sig efter kroppsvärmen och -vikten garanterar er en god nattsömn.

Solo Up King, möjlighet till extrasäng

Sök lediga rum

Dessa rymliga Solo Up King -rum är möblerade i Art Deco-stil eller jugendstil och har plats för hela familjen. Rummen är inredda med dubbelsäng och en soffa som kan göras om till extrasäng för en vuxen eller två barn, extrasäng är 110 cm bred. Rummet har platt-tv, minibar och Cupsolo-kaffekokare samt vattenkokare och ett urval av kaffe, teer och kakao. I priset ingår två läskedrycker gratis. Det romantiska badrummet har dusch eller tassbadkar och högklassiga badprodukter från franska Rituals. Hårtork samt badrockar och -tofflor ingår också i rumsutrustningen. Vårt urval av tre högklassiga huvudkuddar i olika storlekar och vår King size-dubbelsäng försedd med en madrass i viskoelastiskt skumgummi som anpassar sig efter kroppsvärmen och -vikten garanterar er en god nattsömn.