Sök bokning

hotel-logo

Restauranger

Det moderna brasseriet OR Restaurant & Bar, stadens första panoramarestaurang Ateljee Bar samt American Bar som specialiserat sig på cocktails och Pub O'Malley's som är en avslappnad ölrestaurang är inbjudande och får gästerna att stanna länge.

I Tornis kök finns alltid något intressant att erbjuda, och det finns aldrig brist på bra vin.

Vi rekommenderar: En fantastisk Dinner with a view-upplevelse på Tornis 12:e våning på fredagar och lördagar. Läs mer >>

OR Restaurang & Bar

Modern brasserie OR erbjuder vegetariska och fiskfokuserade rätter av högkvalitativa, säsongsmässiga ingredienser vid hörnet av Yrjönkatu och Kalevankatu, på hotellets lägsta våningar. Skaparnas passion syns i rena smaker, noggrant utformade smakkombinationer och överraskande detaljer. Njut av säsongens meny eller välj dina egna favoriter från menyn. Läs mer på restaurangens hemsida!

Ateljee Bar

Ateljee Bar ligger högst upp i Torni och är Helsingfors första takbar, vars utsikt över staden charmar besökarna om och om igen. Ateljee Bar har legendariska takterrasser och en liten panoramabar, vars noggrant utvalda cocktails och champagne höjer stämningen ytterligare. Upplev även den underbara Breakfast with A View och Dinner with A View. Läs mer på restaurangens hemsida!

American Bar

American Bar öppnade 1960 och har alltid varit en speciell mötesplats i hjärtat av Helsingfors. Den magiska atmosfären och de förtrollande drinkarna i cocktailbaren är bortom vardagens räckvidd. Alla ingredienser i dryckerna, såsom sirap och bärpulver, är handgjorda i Tornis kök. Läs mer på restaurangens hemsida!

Pub O'Malley's

Pub O'Malley's är den första irländska puben i Finland. En ölälskare hittar lätt bekanta favoriter och blir positivt överraskad av nya bekantskaper. Den intima och sammansvetsade baren är känd för sina högkvalitativa fatöl och sitt mångsidiga whiskyutbud. Läs mer på restaurangens hemsida!

Kolla in Helsingfors andra S-restauranger här.