Sök bokning

hotel-logo

Restauranger

Det moderna brasseriet OR Restaurant & Bar, stadens första panoramarestaurang Ateljee Bar samt American Bar som specialiserat sig på cocktails och Pub O'Malley's som är en avslappnad ölrestaurang är inbjudande och får gästerna att stanna länge.

Tornis kök har alltid något intressant att erbjuda, och du kommer inte att få slut på gott vin. Det moderna brasseriet, de unika barerna och Tornis fascinerande atmosfären inbjuder dig att njuta och dröja kvar.

OR Restaurang & Bar

Det moderna brasseriet OR erbjuder vegetariska och fiskorienterade rätter av högklassiga, säsongsbetonade råvaror i hörnet av Georgsgatan och Kalevagatan på hotellets bottenvåning. Restaurangens specialitet är rawbaren, där du bland annat kan beställa ostron, aptitretare och desserter. Skaparnas passion återspeglas i rena smaker, noggrant utformade smakkombinationer och överraskande detaljer. Läs mer på restaurangens hemsida!

Ateljee Bar

Ateljee Bar ligger högst upp i Torni och är Helsingfors första takbar, vars utsikt över staden charmar besökarna om och om igen. Ateljee Bar har legendariska takterrasser och en liten panoramabar, vars noggrant utvalda cocktails och champagne höjer stämningen ytterligare. Upplev även den underbara Breakfast with A View och Dinner with A View. Läs mer på restaurangens hemsida!

American Bar

American Bar öppnade 1960 och har alltid varit en speciell mötesplats i hjärtat av Helsingfors. Den magiska atmosfären och de förtrollande drinkarna i cocktailbaren är bortom vardagens räckvidd. Alla ingredienser i dryckerna, såsom sirap och bärpulver, är handgjorda i Tornis kök. Läs mer på restaurangens hemsida!

Pub O'Malley's

Pub O'Malley's är den första irländska puben i Finland. En ölälskare hittar lätt bekanta favoriter och blir positivt överraskad av nya bekantskaper. Den intima och sammansvetsade baren är känd för sina högkvalitativa fatöl och sitt mångsidiga whiskyutbud. Läs mer på restaurangens hemsida!

Kolla in Helsingfors andra S-restauranger här.