Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Logga in och boka
Du får tillgång till ägarkundens förmåner genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Solo Sokos Hotel Torni

Solo Sokos Hotel Torni ger dig en välbehövlig paus i vardagen och erbjuder en trivsam hotellupplevelse med bland annat konst, design och vardagslyx. Historiska hotell Torni som har hänfört sina gäster alltsedan 1931 har genomgått en totalrenovering. På hotellet möts turister som letar efter fulländade hotellupplevelser och vänner av stämningsfulla restauranger.

Torni har ett idealiskt läge för ett besök i Helsingfors. Allt finns på promenadavstånd – om du ens känner för att lämna hotellet! Vår läckra frukost garanterar en perfekt stark på arbets- eller semesterdagen, och vår personliga service får gästerna att återvända till Torni gång på gång.

Tornis kök har alltid något intressant att bjuda på, och det goda vinet löper ingen risk att ta slut. Det moderna brasseriet OR Restaurant & Bar, stadens första panoramarestaurang Ateljee Bar samt American Bar som specialiserat sig på cocktails och Pub O'Malley's som är en avslappnad ölrestaurang är inbjudande och får gästerna att stanna länge.

Tornis unika lokaler lämpar sig utmärkt för evenemang och speciella sammankomster. Hos oss går det att fira viktiga ögonblick på tu man hand och att ordna lyxiga privata evenemang – ta kontakt, tillsammans gör vi ditt evenemang unikt!

Välkommen till Torni för en fulländad upplevelse!

location
Georgsgatan 26 00100, Helsingfors
Georgsgatan 26
00100, Helsingfors
parking
puhelin
+358 20 1234 604 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
fax
+358 9 6980 638