Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Hotell Helsingfors – 6 hotell

Hotellen på karta

Original Sokos Hotel Albert

ORIGINAL SOKOS HOTEL ALBERT ÄR TILLS VIDARE STÄNGT. 

 

Original Sokos Hotel Albert – en personlighet precis som du.

Original Sokos Hotel Albert är ett avslappnat och levnadsglatt hotell som präglas av Rödbergens personliga charm och atmosfären i de omgivande kvarteren. Hemligheten bakom Alberts dragningskraft är den lättsamma och varma synen på livet.

Albert är valet för den som uppskattar individualitet. Albert erbjuder affärsresenärer ett intimt och personligt alternativ till traditionella businesshotell. För fritidsresenärer är Albert ett hemtrevligt alternativ som ger gästerna ett varmt välkomnande.

Albert följer sin tid, men är ingen dagslända. I kvarten kring Albert hittar du stadens bästa kaféer och mest personliga barer där du får känna av den lokala livsrytmen. Hotellpersonalen kan läsa av gästernas behov och rekommendera besöksmål som inte tas upp i de vanliga turistbroschyrerna.

Inget överträffar det egna hemmet, med den varma stämningen på Original Sokos Hotel Albert kommer bra nära. Alberts unika personlighet lockar både kända och okända resenärer till hotellet gång efter gång.

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Original Sokos Hotel Helsinki

Vårt hotell är tills vidare stängt. På grund av rådande omständigheter och den kraftiga nedgånen i efterfrågan behöver vi justera vår verksamhet. Situationen i Sokos Hotellen förändras kontinuerligt. Aktuell information finns här »
 

Kundernas ständiga favorit, okomplicerade och trivsamma Original Sokos Hotel Helsinki befinner sig mellan Ateneum och Senatstorget, mitt i huvudstadens puls vid dess livliga shoppingområde. Alla hotellrum är inredda med ungdomligt, skandinaviskt tema. Hotellets trivsamma restauranger Frans & Amélie och Memphis erbjuder mångsidig mat i en avkopplad miljö. Nyaste nytt är nyligen öppnade EasyFit-gymmet, som våra kunder kan använda mot en förmånlig engångsavgift. På översta våningen, ovan taken i Helsingfors, finns trivsamma bastulokaler för affärs- och fritidsgäster.

Närmare Helsingfors centrum kommer du inte. Välkommen!

 

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Original Sokos Hotel Presidentti

Original Sokos Hotel Presidentti är tills vidare stängt.

På grund av rådande omständigheter och den kraftiga nedgånen i efterfrågan behöver vi justera vår verksamhet. Situationen i Sokos Hotellen förändras kontinuerligt. Aktuell information finns här »

 

Republikens andra President(ti)

Fint förnyade Original Sokos Hotel Presidentti visar finska fenomen på ett innovativt sätt. I hotellrummen, som skapats av Ivana Helsinkis designer Paola Suhonen, kan du uppleva finsk sisu, midsommar, sagoskog, tystnad och vinterstorm mitt i Helsingfors. Välj din favorit när du kommer till hotellet!

Det finska är en bärande kraft i hela vårt hus, från konferensavdelningens Kultaranta-rum till Bistro Manus inhemska råvaror och från midsommarblommorna på örngottet till hjorthyllorna i lobbyn.

Presidentti är ett mångsidigt evenemangshus, där du lätt arrangerar högklassiga fester, möten, seminarier och utställningar. Pressas restaurang Bistro Manu, betjänar med mästerligt grepp, lockar såväl stadsbor som hotellgäster att trivas och njuta.

Vi finns intill Kamppi köpcentrum, nära Riksdagshuset. Från oss tar du dig snabbt till kulturevenemang, på inköp, till arbetsmöten eller på släktbesök. Barnfamiljer trivs i Naturhistoriska museet mittemot samt i hotellets lekrum och simbassäng.

Välkommen till Original Sokos Hotel Presidentti på upplevelsefylld hotellsemester, energiskt möte, att äta eller på fest! 

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Original Sokos Hotel Tripla

Original Sokos Hotel Tripla är mer än enbart ett hotell. Det är ett ställe i hjärtat av Böle som enkelt förenar stadsmiljö och turister, upplevelser och besökare, avkoppling och aktiviteter. Det är lätt att ta sig till oss med kollektivtrafik från alla håll i Finland.
 
Böle håller på att byggas ut till ett nytt stadscentrum med bland annat Nordens största köpcentrum, restauranger, kontorslokaler, underhållning och aktiviteter samt bostäder. Finlands mest betydande evenemangsarenor ligger på gångavstånd. Vårt hotell ligger nära såväl Hartwall Arena, Helsingfors Mässcentrum och Borgbacken som den urbana miljön i Berghäll och de mångsidiga tjänsterna i centrala Helsingfors. Den som gillar natur och motion tar sig enkelt till de mångsidiga friluftslederna i Centralparken.
 
Vårt hotell har en genuint finländsk prägel och en avslappnad stämning. Som gäst hos oss behöver du inte känna dig som turist utan du är en del av den lokala gemenskapen.
 
Vårt hotell är mer än ett ställe där du kan övernatta, vi erbjuder även lokaler för vardagliga stunder, möten och fester. Våra minimalistiska, men eleganta rum erbjuder en fridfull plats där du kan koppla av fullständigt och få tid för dig själv. Din vistelse hos oss är som en vistelse hos en god vän.
Ange datum för att se priserna när du söker rum

Helsingfors identitet har formats av kulturella intryck från både väst och öst. Livsstilen i den näst nordligaste huvudstaden i världen är full av kontraster, karakteristiska fenomen och en livfull urban kultur. Närheten till havet är ett komplement till det pulserande citylivet. För design- och matälskare är Helsingfors också en drömstad full av helt unika upplevelser.