Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-kod på vår webbplats.

Hotell Helsingfors – 6 hotell

Hotellen på karta

Original Sokos Hotel Albert

 

Original Sokos Hotel Albert – en personlighet precis som du.

Original Sokos Hotel Albert är ett avslappnat och levnadsglatt hotell som präglas av Rödbergens personliga charm och atmosfären i de omgivande kvarteren. Hemligheten bakom Alberts dragningskraft är den lättsamma och varma synen på livet.

Albert är valet för den som uppskattar individualitet. Albert erbjuder affärsresenärer ett intimt och personligt alternativ till traditionella businesshotell. För fritidsresenärer är Albert ett hemtrevligt alternativ som ger gästerna ett varmt välkomnande.

Albert följer sin tid, men är ingen dagslända. I kvarten kring Albert hittar du stadens bästa kaféer och mest personliga barer där du får känna av den lokala livsrytmen. Hotellpersonalen kan läsa av gästernas behov och rekommendera besöksmål som inte tas upp i de vanliga turistbroschyrerna.

Inget överträffar det egna hemmet, med den varma stämningen på Original Sokos Hotel Albert kommer bra nära. Alberts unika personlighet lockar både kända och okända resenärer till hotellet gång efter gång.

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Helsingfors identitet har formats av kulturella intryck från både väst och öst. Livsstilen i den näst nordligaste huvudstaden i världen är full av kontraster, karakteristiska fenomen och en livfull urban kultur. Närheten till havet är ett komplement till det pulserande citylivet. För design- och matälskare är Helsingfors också en drömstad full av helt unika upplevelser.