Hem

Sök bokning

content-page-hero-image

Lycka tillhör alla

Sokos Hotels fyller 50 år i år. Jubileumsåret till ära donerar Sokos Hotels på den internationella lyckodagen den 20.3., och som en del av ett ettårigt samarbete med Rädda Barnen, 50 hotellsemestrar till låginkomstfamiljer runtom hela Finland.

20.3.2024

Internationella lyckodagen, som lanserades av FN, har firats sedan 2013 och hos Sokos Hotels sedan 2018. Syftet med dagen är att öka medvetenheten om vikten av lycka och välbefinnande i dagens målinriktade moderna samhälle. I dessa tider av osäkerhet och kriser är behovet av lycka och glädje ännu större, och därför vill Sokos Hotels fira lyckodagen i ännu större omfattning. Det ettåriga samarbetet med Rädda Barnen kombinerar två värden som är viktiga för Sokos Hotels: lycka och hållbarhet.

”Rädda Barnen utför ett viktigt arbete för att skapa en lyckligare framtid, och vi vill hjälpa till med uppgiften. Enbart tanken på att göra familjer lyckligare inom ramen för vår verksamhet tillför vårt arbete mening", konstaterar Jaana Matikainen, Vice President Development & Concepts, SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management.

"Ett varmt tack för det meningsfulla samarbetet! Det är fint att vi tillsammans med Sokos Hotels kan lyfta fram vikten av lycka och dela med av den till behövande under hela jubileumsåret, säger Johanna Mäkelä, teamledare för medelanskaffning från företag hos Rädda Barnen.

Sokos Hotels uppdrag är att tillföra sina gäster lycka under årets alla dagar, och varje kund möts med värme och lyhördhet för deras behov. Målet är att erbjuda gästerna mer än de begär och kontinuerligt överträffa deras förväntningar. Även när de minst förväntar sig det.

Vi önskar världens lyckligaste folk en underbar internationell lyckodag!