Rumsbokning


Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Superior Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv, Balkong

Sök lediga rum

Sokos Hotel Tapiola Garden välkomnar dig att njuta av vacker arkitektur i en fridfull trädgårdsstad. Våra Superior-rum renoverades 2008 och har utsikt över Tapiolas centrala pool från rummets balkong. Varje rum är inrett med platt-TV, arbetsyta, säkerhetsskåp och svalkande luftkonditionering. Superior-rummen är utformade för att inspirera till vila och avslappning med två enkelsängar av hög kvalitet (100 cm x 205 cm), toalettartiklar, morgonrockar och tofflor samt utrustning för att göra te och kaffe. Det finns möjlighet att sätta in en extrasäng.

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Sokos Hotel Tapiola Garden välkomnar dig att njuta av vacker arkitektur i en fridfull trädgårdsstad. Våra generöst utrustade rum i skandinavisk stil renoverades 2008. Standarsovrummen är inredda med två enkelsängar av hög kvalitet (100 cm x 205 cm), arbetsyta, platt-TV, säkerhetsskåp och svalkande luftkonditionering.

Superior King

Trägolv, Balkong, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Sokos Hotel Tapiola Garden välkomnar dig att njuta av vacker arkitektur i en fridfull trädgårdsstad. Våra Superior-rum renoverades 2008 och har utsikt över Tapiolas centrala pool från rummets balkong. Varje rum är inrett med platt-TV, arbetsyta, säkerhetsskåp och svalkande luftkonditionering. Superior-rummen är designade för att inspirera till vila och avslappning med bekväm King Size-dubbelsäng (200 cm x 205 cm), toalettartiklar, morgonrockar och tofflor samt utrustning för att göra te och kaffe.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Sokos Hotel Tapiola Garden välkomnar dig att njuta av vacker arkitektur i en fridfull trädgårdsstad. Våra generöst utrustade rum i skandinavisk stil renoverades 2008. Standardsovrummen är inredda med två enkelsängar av hög kvalitet (100 cm x 205 cm), arbetsyta, platt-TV, säkerhetsskåp och svalkande luftkonditionering. Det finns möjlighet att sätta in en extrasäng.