Sök bokning

För affärsresenärer

Sokos Hotels är det bästa valet för smidiga affärsresor

S-gruppens 50 hotell och 500 restauranger erbjuder ert företag en möjligheten till ett omfattande företagsavtal.

Avtalet är en prisförmån baserad på årlig inkvartering och mötesköp på våra hotell. Er kundansvarig fungerar som ert företags kontaktperson och sköter avtalsförhandlingar och rapportering.

Volymrabatt på inkvartering och möten

Blev du intresserad? Vi förhandlar gärna ett företagsavtal som uppfyller era behov. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter i det bifogade formuläret, så kontaktar vi dig inom kort. Begäran om kontakt »

Om ditt företags årliga inkvarteringar inte överstiger 50 dygn rekommenderar vi i stället ett S-Business-kort »

Du kan be att få mer information på sales.yritysmyynti@sok.fi

Registerbeskrivning »

Affärsresenärens betalningsmetoder

Vi avtalar som en del av överenskommelsen ett lämpligt betalningssätt för ert företag. S-gruppen har ett eget kostnadsfritt betalkort, S-Business, som kan tas i bruk. Betalkortet fungerar på alla S-gruppens verksamhetsställen och kvitton behöver inte sparas eftersom de elektroniskt förs in i systemet. Kortet berättigar även till betalningssättsförmån. Mer information: S-Business-kort »

Rumsbokningar med FO-nummer

Affärsresenären bokar lätt övernattning på nätet eller på telefon med hjälp av företagets FO-nummer. Du får FO-numret av ditt eget företags kontaktperson. Om du inte har någon kontaktperson kan du kontakta oss på: sales.yritysmyynti@sok.fi

S-Card är affärsresenärens förmånsprogram

S-Card är S-gruppen-hotellens och -restaurangernas stamkundsprogram för affärsresenärer. Som S-Card-stamkund får du många förmåner och en smidigare vardag som arbetsresande. Du kan använda S-Card på alla Sokos Hotell i Finland och Estland, Radisson Blu Hotels i Finland, Radisson RED Helsinki och hundratals restauranger runt om i Finland och i restaurangerna i ABC-trafik stationer. Du kan tjäna förmåner och använda intjänade förmåner vid köp av övernattnings-, mötes- och restaurangtjänster både på fritiden och i arbetet. Årsavgiften för kortet är 25 € och den betalar tillbaka sig i form av förmåner efter endast ett par inkvarteringar. Bekanta dig med S-Card »

Hela vårt försäljningsteam står till ditt förfogande

Försäljarnas kontaktuppgifter »

Är du avtalskund och vill arrangera ett evenemang?

Begär en offert här »

Du kan också boka lokaler online »

Försäljningstjänsten tfn: +358(0)300 870 000 mån–fre kl. 8–18

Samtalspris »