Sök bokning

3+1 DAGAR erbjudande på Sokos Hotels

*** Kampanjen har avslutats ***

Oavsett om du är ute efter utomhusaktiviteter eller av att koppla av, intresserad av semester i stan eller närhet till naturen, har Sokos-hotellen mycket att erbjuda för din vårsemester. Fira Valborg eller tillbringa en långhelg i samband med Kristi himmelsfärdsdag på ett av våra hotell. Med vårens 3 + 1-dagarförmån får du 30 % rabatt på dagens pris.

Logga in och boka med bokningskod: 3PLUS124K.

Alla Sokos Hotell i Finland och Tallinn:

Med S-Förmånskort -30 % av dagens pris

Bokningstid: tis–sön 3–7.4.

Boendeperiod: 15.4–31.5.2024

Bokningskod: 3PLUS124K

Förmånen förutsätter ett S-Förmånskort samt inloggning på webbplatsen. Bokningen bör i sin helhet betalas vid bokningstillfället. Bokningen kan varken ändras eller avbokas.

Priset inkluderar:

 • boende på valt Sokos Hotell
 • frukost (exklusive Heymo 1)
 • kundbastu enligt hotell

Se alla hotell »

Notera följande...

 • Förmånen är avsedd för S-gruppens ägarkunder, gäller vid fritidsresor och är i kraft i mån av tillgång. Förmånen gäller endast nya bokningar.

 • Ett begränsat antal kampanjrum är tillgängliga. Tillgänglighet och pris varierar enligt datum och hotell.

 • För att få tillgång till kampanjpriset bör du logga in på webbtjänsten med ditt S-användarkonto. Försäkra dig i förväg om att dina ägarkundsuppgifter är anknutna till din kod, för att kunna boka ett rum till kampanjpris. Om du inte ännu har en kod, kan du skapa en till höger uppe på sidan under Logga in / Skapa S-användarkonto. Läs mer om S-användarkonto
 • Rabatten beräknas alltid på dagens pris, vilket utgör utgångspriset före ägarkundrabatten. Inkludera inte S-Förmånskort eller bokningskod för att se dagens pris. Välj bland våra rum det alternativ du önskar genom att klicka på Välj. Du visas två prisprodukter; 'Early Bird' samt 'Pris per dag', från vilket rabatten på 30 % beräknas. Dagens pris bestäms av tidpunkt och efterfrågan.

 • Du bokar genom att klicka på den röda knappen Boka rum. Fyll i nödvändig information, välj S-Förmånskort och lägg till bokningskoden. Kampanjpriset visas som ”Kampanjpris med S-Förmånskort” då du klickar på ”Prisvillkor”.

 • Om det inte finns tillgänglighet till kampanjpris meddelar systemet dig. Du kan göra en ny sökning för en annan tidpunkt eller ett annat hotell genom att ändra din rumssökning. Finns ingen tillgänglighet rekommenderar vi även ”Online-pris med S-Förmånskort”, med upp till -25 % på Pris per dag, med möjlighet till ändringar och avbokning. Välj Redigera rumssökning, radera bokningskoden och gör en ny sökning.

 • Kampanjpriset berättigar till Bonus med S-Förmånskortet, men inga andra prisförmåner. Priset berättigar heller inte till förmåner eller poäng för andra lojalitetsprogram.

 • Bokning endast via webbplatsen sokoshotels.fi.

Se svaren på de vanligaste frågorna här »