Etusivu

Hae varaus

content-page-hero-image

Suomalainen Sokos Hotels

Sokos Hotelleissa olemme ylpeitä suomalaisuudesta ja suomalaisista. Meille on kunnia-asia huolehtia vieraistamme ja ympäristöstämme sekä tukea suomalaisia yrityksiä ja pientuottajia aina kun se mahdollista. Meissä sykkii suomalainen sydän.

Mitä suomalaisuus suomalaisille merkitsee? Me kysyimme, te vastasitte.

Turvallisuus, rauha ja oma tila ovat suomalaisuuden ytimessä. "Tunne siitä, että olen turvassa. Ei tarvitse pelätä mitään." "Avaruuden tuntu. Hetki kesämökin laiturilla. Mahdollisuus astella kotipihalta metsään." "Arvostan hiljaisuutta ja rauhaa, niitä en vaihtaisi mistään hinnasta pois."

Suomalainen sielu lepää vastausten perusteella luonnossa. Keskiyön aurinko ja aamuyön usva tuovat tunteen, että tänne me kuulumme. Järvet ja meri, lakeudet, metsät ja tunturit ovat suomalaisille rakkaita. "Upea neljän vuodenajan luonto! Pitkät valoisat kesäyöt ja talvella lumen satumainen kuorrutus puissa." Myös puhtaus niin luonnossa kuin ruoassa on monelle hyvin suomalaista. "Puhdas vesi, komeat metsät sekä jokamiehenoikeudet tekevät itsestäni onnellisen kulkiessani läpi harmaan Suomen." "Suomalainen onni, siihen kiteytyy mielestä puhdas luonto ja ilma, turvallisuus, vapaus." "Suomalaisuus merkitsee minulle puhtaita raaka-aineita ja niistä tehtyä hyvää, monipuolista ruokaa."

Ja entäs me suomalaiset ihmiset. "Ystävällisiä, luotettavia, tulevat täsmälleen sovittuun aikaan." "Vieraanvaraisia ja hyviä saunan lämmittäjiä." "Vaatimattomia, rehellisiä ja työteliäitä ihmisiä." "Ihana ja erikoinen maa ja kansa. Tänne sopii monenlaista kulkijaa."

Suomalaisuus on tasa-arvoa, suvaitsevaisuutta, sisukkuutta ja yhdenvertaisuutta. Se on etuoikeus ja mahdollisuuksia, tasokasta koulutusta ja toimiva terveydenhuolto. "Maamme on maailman huippuja koulutuksessa sekä terveydenhuollossa." "Mahdollisuutta kouluttautua vapaasti ammattiin." Suomalaisuutta on monelle myös suomen kieli. Suomi on sydämen koti.

Me jatkamme suomalaisten onnellistamista hotelleissamme joka päivä ympäri vuoden. Luodaan yhdessä onnen hetkiä maailman onnellisimmalle kansalle.