Etusivu

Hae varaus

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet tähän listan kysymyksistä, joita meiltä usein kysytään. Toivottavasti löydät niistä avun ongelmaasi. Jos et, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Missä kaikkialla on Sokos Hotelleja?

Sokos Hotelleja on 46 ympäri Suomen ja yksi Tallinnassa. Katso kaikki hotellimme täältä »

Kirjautuminen

Miksi kirjautuisin sokoshotels.fi-sivustolle? Kun kirjaudut sokoshotels.fi-sivuille S-käyttäjätililläsi, nopeutat varauksesi tekoa, sillä henkilötietosi ovat esitäytettynä! Näet myös kaikki tulevat majoitusvarauksesi kätevästi yhdestä näkymästä.

  • S-käyttäjätiliin liittyvissä ongelmissa auttaa S-ryhmän asiakasomistajapalvelu, puh. 010 76 5858 ma-pe klo 9-16.
  • Työmatkustuksen kanta-asiakasohjelmaan S-Cardiin ja kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa auttaa S-Card Asiakaspalvelu, puh. 010 76 82777 ma-pe klo 9-16.

Puhelun hinta »

Verkosta varattavat tilat

Miten voin varata kokoustilan suoraan sokoshotels.fi-sivuilta? Hotelleissamme on satoja erilaisia kokous- ja juhlatiloja sekä saunoja. Kokous- ja juhlat -sivuillamme on myös tiloja, jotka pystyt varaamaan suoraan verkossa ja saamaan vahvistuksen varauksestasi saman tien!

Tutustu kokous- ja juhlatiloihimme »

Miten ostan tai varaan huoneen Sokos Hotellien tai S-ryhmän lahjakortilla?

Oletko saanut lahjakortin tai suunnitteletko sen ostamista? Kortin voit ostaa kaikista Suomen Sokos Hotelleista ja ladata siihen haluamasi summan 10–150 € väliltä. Katso täältä tarkemmat tiedot lahjakortista »

Haluan ottaa lemmikkini mukaan hotelliin, miten toimin?

Lemmikit ovat tervetulleita Sokos Hotelleihin! Kun varaat huoneesi sivuiltamme, merkitse huonehakuun mukana matkustavien lemmikkiesi määrä. Näytämme sinulle saatavuuden huoneista joissa voit majoittua lemmikkien kanssa. Lue lemmikin kanssa matkustamisesta lisää täältä »

Minulla on kysyttävää hotellista. Kuinka saan heihin yhteyden?

Katso kaikkien Sokos Hotellien yhteystiedot tältä sivulta »