Hae varaus

Sokos Hotellien parhaita palkittiin

Sokos Hotellien parhaita juhlittiin Kuopion äskettäin uudistetun Original Sokos Hotel Puijonsarven upeissa tapahtumatiloissa 16. huhtikuuta 2024. Juhlassa palkittiin muun muassa vuoden onnellistajat, asiakastyytyväisyydeltään parhaat hotellit sekä Vuoden Sokos Hotelli.

”Vieraidemme onnellistaminen on Sokos Hotellien ideologian keskiössä. Onnellistamisteko on jotain oivaltavaa ja poikkeuksellista, jota henkilö tai henkilöt ovat tehneet hotellivieraan hyväksi. Erityisesti tänä Sokos Hotellien 50-vuotisjuhlavuonna tulemme tekemään kaikkemme onnellistaaksemme vieraamme”, kaupallinen johtaja Nina Nieminen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta kertoo.

”Ja on todella upeaa, miten nämä teot näkyvät myös vuosi vuodelta kasvavana asiakastyytyväisyytenä”, Nieminen jatkaa.

Näin onnellistimme

Vuoden 2023 onnellistajat löytyvät Break Sokos Hotel Flamingosta Vantaalta, Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasasta, Original Sokos Hotel Vaakuna, Porista sekä Kymen Seudun Osuuskaupan myyntipalvelusta.

”Meillä oli heinäkuussa kummipoikansa häihin meneviä vieraita, ja taksijono hotellin edessä superpitkä heidän lähtöhetkellään! Vieraat olivatkin odottaneet taksia jo 15 minuuttia, ja kello alkoi olla niin lähellä vihkimisen alkua, että he eivät olisi millään ehtineet ajoissa häihin. Päätin sitten lähteä viemään vieraat omalla autollani Sundomin kirkkoon – ja veinkin heidät ihan ovelle asti! Vieraamme olivat todella, todella tyytyväisiä tästä palvelusta. Ja ehtivät häihin", Heidi Uusitalo, toinen Vaasan Original Sokos Hotel Vaakunan palkittavista, muistelee.

Porissa taas hoivattiin lämmöllä sairasta ulkomaista vierasta, Break Sokos Hotel Flamingossa ilahdutettiin hotellin huomaan univelkaansa nukkumaan tullutta äitiä huoneaamiaisella ja Kymen Seudun Osuuskaupan myyntipalvelu varmisteli pienen tytön 10-vuotissynttärit asianmukaisella tavalla.

Vuoden vastuullisuusteko tehtiin Original Sokos Hotel Kupittaalla Turussa

”Joulun aika tarkoittaa monelle pysähtymistä hetkeen, nauttimaan kiireettömästä yhdessäolosta perheen tai ystävien kanssa. Kaikille tällainen vaihtoehto ei aina ole mahdollista, sillä elämä saattaa heittää kapuloita rattaisiin. Halusimme ilahduttaa Turun Yliopistollisen Keskussairaalan Lasten- ja nuorten poliklinikan henkilökuntaa, jotka hoitavat vuoden ja vuorokauden ajasta riippumatta pieniä potilaita suurella sydämellä. Päällikkömme veivät heille herkkukoreja joulunpyhinä nautittaviksi”, Original Sokos Hotel Kupittaalta kerrotaan.

”Pienten lasten vuodeosaston infektiopotilaille toimitimme ikiomat Squishmallows-halikaverit ja TYKSin lasten- ja nuorten poliklinikalle kolme suurta piparkakkutaloa joulumieltä tuomaan.”

Asiakastyytyväisyydeltä ja suositteluhalukkuudeltaan parhaat hotellit 2023 ovat Break Sokos Hotel Levi, Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola ja Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone.

Vuoden Sokos Hotelli on Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola.

Palkitsemistapahtumaan Kuopioon kerääntyi tänä vuonna runsaat 200 hotellialan ammattilaista. Palkitsemiset ovat tärkeä osa S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden palvelukulttuurin kehittämistä sekä alan huippuammattilaisten esille nostamista.

Onnittelemme kaikkia voittajia lämpimästi!

Haluatko lukea lisää onnellistamistekoja? Tehtävänä Onnellistaminen »