Etusivu

Hae varaus

S-pisteillä lahjakortti

content-page-hero-image

Hyödynnä S-pisteesi ja hanki S-ryhmän ladattava lahjakortti

Etkö keksi, mihin käyttäisit S-pisteesi? Ovatko lisäksi lahjaideat tuleviin juhliin hukassa? Hyödynnä S-pisteesi ja hanki S-ryhmän ladattava lahjakortti!

Voit ostaa S-ryhmän lahjakortin Suomessa Sokos Hotellien ja Radisson Blu sekä Radisson RED -hotellien vastaanotosta Suomessa tahansa Sokos Hotellin tai Radisson Blu Hotellin vastaanotosta.

Lahjakortille voit ladata haluamasi summan 10 ja 150 euron väliltä ja maksun voit suorittaa sekä S-pisteillä että rahalla. S-ryhmän lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa yli 1500 S-ryhmän toimipaikassa Suomessa ja se on voimassa 24 kuukautta latauspäivästä.

Lahjakortilla tehdyistä ostoksista lahjakortin saanut ja lahjakortilla maksava henkilö voi kerryttää itselleen ostotapahtuman S-Card-kortille tai bonukset S-etukortille. Lahjakortin saldon voi tarkistaa kassakuitista tai S-ryhmän toimipaikkojen kassalla. Toimipaikkojen kassalla voi tarkistaa myös lahjakortin voimassaolon.

Lahjakorttia ei ole mahdollista vaihtaa rahaksi, sillä ei ole mahdollista maksaa palkintoyötä eikä lahjakortin lataaminen kerrytä S-Card-ostotapahtumaa. Huomioithan lisäksi, että lahjakortilla ei voi maksaa verkossa eikä ulkomailla.