Etusivu

Hae varaus

Perhe-edulla aikaa yhdessä

content-page-hero-image

Työmatkallakin voit nauttia rakkaidesi seurasta

S-Card-kanta-asiakkaanamme voit majoittua hotelleissamme ja ottaa perheesi mukaan työmatkalle ilman lisämaksua, sillä S-Cardin haltijana saat kahden hengen huoneen yhden hengen huoneen hinnalla. Lemmikkejäkään ei tarvitse jättää kotiin.

Ei taaskaan lomaa samaan aikaan? Töitä, etätöitä tai lomaa – kaikki nämä voit yhdistää samalla kun majoitutut hotelleissamme. Eikö olisikin mukavaa ottaa läheiset työmatkalle mukaan ja viettää työpäivän jälkeen aikaa rentoutuen yhdessäolon, hyvän ruuan tai vaikka ulkoilun merkeissä?

S-Cardilaisena käytössäsi on perhe-etu, eli saat käyttöösi kahden hengen huoneen yhden hengen huoneen hinnalla. Saman talouden yksi perheenjäsen majoittuu huoneessasi ilman lisäveloitusta. Perhe-etu on voimassa S-Card-kanta-asiakkaaksi liitteyssäsi heti ensimmäisestä majoitusvuorokaudesta alkaen kaikissa Sokos Hotelleissa sekä Suomen Radisson Blu ja Radisson RED Helsinki Hotelleissa kun majoitut S-Card-asiakkaana.

Eikä lemmikkiäkään tarvitse jättää yksin kotiin. S-Card-kanta-asiakasetuna et maksa Sokos Hotelleissa lainkaan lemmikkilisää ja Radisson Blu sekä Radisson RED Helsinki Hotelleissa lemmikkilisää ei veloiteta ensimmäisestä kuonosta.

Jotta osaamme varata käyttöönne sopivan huoneen olethan yhteydessä vielä ennen saapumistasi suoraan hotelliin tai myyntipalveluun. Perhe-etua voit hyödyntää niin työmatkalla kuin vapaa-ajallakin. Huomaathan, että S-Card palkintoyön yhteydessä perhe- ja lemmikkietu eivät ole voimassa.

Lue tarkemmin S-Card eduista täältä

S-Card asiakkaaksi voit liittyä täällä