Etusivu

Hae varaus

Missä S-Card käy?

content-page-hero-image

Hyödynnä S-Cardia työmatkoillasi ympäri Suomen sekä Tallinnassa

S-Card on S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden kanta-asiakaskortti, jolla nautit sujuvasta asioinnista ja tuntuvista eduista työmatkoillasi. S-Card käy kaikissa Sokos Hotelleissa Suomessa ja Virossa, Suomen Radisson Blu- ja Radisson RED Helsinki -hotelleissa sekä sadoissa S-ryhmän ravintoloissa.

Sokos Hotels

Erilaisiin tarpeisiin erilaiset Sokos Hotellit. Original-, Break-, Solo- ja Heymo-hotelleista löydät aina sopivan vaihtoehdon sekä työmatkoillesi että vapaa-ajalle. S-Card-kanta-asiakkaana nautit eduista, monipuolisista palveluista ja sujuvasta asioinnista. S-Cardilla hyödynnät kanta-asiakkuuttasi majoituksen lisäksi myös kokous- ja ravintolaostoista ja silloinkin kun et majoitu meillä.

Tutustu Sokos Hotelleihin täältä»

S-ravintolat

Arjesta juhlaa makusi mukaan. Voit hyödyntää S-Card-kanta-asiakkuuttasi ja sen etuja sadoissa S-ryhmän ravintoloissa. Monipuolisesta valikoimastamme löydät omaan makuusi sopivat herkulliset ruuat ja virkistävät juomat. Muista aina näyttää S-Card-korttisi ostoksesi yhteydessä. Varmista, että S-Card käy ravintolassa tarkistamalla löytyykö "Meillä käy S-Card" -tieto Raflaamo.fi -verkkopalvelusta ravintolan yhteystiedot osiosta sivun alareunasta tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

Löydät kaikki S-ravintolat täältä»

Huomioithan, että S-Card ei käy Hesburgereissa eikä joissain yksittäisissä uniikki ravintoloissamme.

ABC-liikenneasemien ravintolat

Ateriaedut käyvät maksuna myös ABC-liikenneasemien ravintoloissa, mutta niissä ei voi maksaa S-pisteillä eikä tehdyistä ostoista kirjata uutta ostotapahtumaa.

Radisson Blu -hotellit sekä Radisson RED Helsinki

Voit hyödyntää S-Card-kanta-asiakkuuttasi myös kaikissa Suomen Radisson Blu -hotelleissa sekä Radisson RED Helsingissä. Kerää ja käytä etuja majoitus-, kokous- ja ravintolaostoissa.

Radisson Blu – hotellien ja Radisson RED Helsingin yhteystiedot ja hotellikohtaiset S-Card-edut löydät täältä»