Etusivu

Hae varaus

Kirjaudu S-käyttäjätilillä

content-page-hero-image

S-Cardilaisena asioit Sokos Hotellien digipalveluissa S-käyttäjätilillä

S-Card-kanta-asiakkaana sinun kannattaa luoda itsellesi S-käyttäjätili, jolla pääset käyttämään digitaalisia palveluitamme. Samalla S-käyttäjätilillä pääset kirjautumaan sekä Sokos Hotellien -verkkosivuille että S-Card by Sokos Hotels -mobiilisovellukseen.

S-käyttäjätilin luominen

Jos sinulla ei vielä ole S-käyttäjätiliä luot sen helposti tästä»

Samaan S-käyttäjätiliin voit halutessasi liittää sekä työmatkustajan kanta-asiakkuuden S-Cardin että asiakasomistajan S-etukortin tai voit luoda niille omat erilliset tilit käyttämällä eri sähköpostiosoitteita.

Kirjautuminen sähköpostilla

Kun olet luonut itsellesi S-käyttäjätilin, pääset kirjautumaan palveluihimme suoraan sähköpostiosoitteellasi valitsemalla verkkosivujen oikeasta yläkulmasta "Kirjaudu". Kirjautuminen digipalveluihin tapahtuu syöttämällä sähköpostiosoite ja siihen toimitettava kirjautumiskoodi. Erillisiä käyttäjätunnuksia tai salasanoja ei sinun tarvitse muistaa. Verkkopalvelussa kirjautumiskoodi toimitetaan aina erikseen jokaisen kirjautumisen yhteydessä. Mobiilisovellukseen kirjaudut vain kerran ja sovellus on käytössäsi, kunnes päätät itse kirjautua sieltä ulos.

Kirjautuminen tekstiviestillä

Saat kirjautumiskoodin vaihtoehtoisesti myös kätevästi tekstiviestinä puhelimeesi kirjatumalla S-käyttäjätilillesi ja vahvistamalla puhelinnumerosi S-käyttäjätilin omat tiedot -kohdasta. Samalla mahdollistat vaihtoehtoisen kirjautumistavan, mikäli et jostain syystä pystyisi kirjautumaan sähköpostisi kautta.

Kysymyksiä?

Olethan yhteydessä, mikäli sinulla on S-Card-asiakkaanamme kysyttävää kirjautumisesta digipalveluihimme tai muusta kanta-asiakkuuteen liittyvästä asiasta. Palvelemme arkisin klo 9.00 – 16.00 puhelimitse 010 76 82777 (puhelun hinta) tai voit lähettää meille viestin tästä»