Etusivu

Hae varaus

content-page-hero-image

Onnellisia unia Sokos Hotelleissa

Laadukas uni on tärkeä osa hyvinvointia ja terveyttä, siksi teemme Sokos Hotelleissa kaikkemme, että nukut hyvin. Hyvin nukuttu yö mahdollistaa palautumisen edellisen päivän koitoksista ja uuden päivän aloittamisen virkeänä. Yksinkertaistaen, arkitekemisemme ratkaisee.

Hyvin nukuttu yö ja rauhallinen aamu on tie onnelliseen päivään

Haluamme, että vieraamme nukkuvat meillä entistä paremmin ja heräävät uuteen päivään onnellisina ja virkeinä. Jo kymmenessä Sokos Hotellissa on saatavilla Onnelliset unet by Sokos Hotels -paketti, joka tekee unestasi vieläkin rauhallisempaa.

Huoneen tv:stä löytyy neljä lyhyttä videota, joissa on vinkkejä parantamaan untasi. Kahdessa Nukku-Mattimme, yleislääketieteen erikoislääkäri Janne Kanervisto Coronaria Uniklinikalta kertoo miten hyvä ja onnellinen uni mahdollistuu ja miten siihen voi itse vaikuttaa. Kuntokeskus Liikku on tehnyt vieraillemme kaksi videota, joista toinen on illalle sopiva rauhoittava ohjelma ja toinen aamulle, jolla keho herää heti aamusta.

"Usein ajatellaan, että hotellissa on hankala nukahtaa, kun ympäristö ja sen äänet ovat ainakin ensimmäisenä yönä vieraita. Mutta tosiasia on, että hotellissa voi nukkua jopa paremmin kuin kotona, kun tietyt arkielämään kuuluvat häiriötekijät puuttuvat ja huoneessa saa olla omassa rauhassaan. Lisäksi vuode on raikas, lämpötila yleensä sopiva nukkumiseen ja huone pimennettävissä kunnolla", Kanervisto toteaa. "Hotellissa kannattaakin ottaa kaikki hyöty irti hyvistä nukkumispuitteista."

Voit itse valita tyynysi ja peitteesi

Huoneen Familon-vuoteeseen on pedattu pehmeä ja puolikorkea Familon-tyyny sekä lämmin ja ilmava Familon-peite. Voit kuitenkin edullisesti tilata juuri itsellesi mieluisamman tyynyn tai peitteen vastaanotosta Familon-menusta. Valittavanasi on tyynyjä eri korkeuksilla ja teknisillä ominaisuuksilla sekä lämpöä tasaava tai viilentävä peite. Tyyny- ja peittovalikoima onnellisiin uniin löytyy huoneen TV:stä ja ne on helposti tilattavissa yhdellä puhelinsoitolla vastaanottoon.

Halutut tuotteet voit myös lisätä varaukseen jo varausvaiheessa niin sokoshotels.fistä, myyntipalvelusta kuin hotellista suoraan huonetta varatessa.

Lisäpalveluina voit ostaa seuraavat tuotteet

Onnellisia unia by Sokos Hotels -paketti 30 €/yhdelle, 45 €/kahdelle

Valitsemasi Familon peite ja tyyny lisävalikoimastamme

Silmälaput ja korvatulpat

Myöhäinen huoneenluovutus lähtöpäivänä klo 14 varaustilanteen salliessa

Huoneaamiainen yhtenä aamuna vierailun aikana

Onnellisia unia -tee

Univideot ja venyttelyvideot tv:ssä

Tyynyt 5 €/kpl

Lämpöä tasaava Familon Outlast Super / Familon Climate -tyyny on pehmeä ja normaalikorkuinen tyyny, joka tasaa kehon lämpötilan vaihteluita ja tuntuu aina sopivan lämpöiseltä. Nasalle kehitytetyn lämmönsäätelyteknologian ansiosta voit lopettaa tyynyn kääntelyn ja nukut aina optimaalisessa lämpötilassa.

Ergonominen älypehmustetyyny Familon Ergo -niskatyyny / Familon Memory -tyyny, jonka memory foam -täyte muotoutuu nukkujan mukaan. Se tukee niskaa erinomaisesti ja sopii kaikille vartalotyypeille kaikissa nukkuma-asennoissa.

Viilentävä Familon Cool Organic / Familon Cool -tyyny, on suunniteltu viilentämään ja helpottamaan hikoilevan oloa. Siinä on sekä viilentävä kangas että täyte. Normaalikorkuisena se tukee niskaa kaikissa asennoissa. Viileä tyyny on valmistettu vastuullisesti 100 % luomupuuvillasta ja kierrätyskuidusta ja on myös allergiaystävällinen.

Familon Organic Princess -matalatyyny / Familon Original Flat -tyyny on laadukas ja testatusti turvallinen tyyny, joka sopii kouluikäisille lapsille sekä kaiken ikäisille vatsallaan ja selällään nukkujille. Se on valmistettu vastuullisesti 100 % luomupuuvillasta ja kierrätyskuidusta ja sopii myös allergikoille.

Erittäin korkea ja napakka, tikattu Familon Ultra -tikkityyny / Familon Original Extra High -tyyny. Korkea ja napakka kylkinukkujan tyyny, joka varmistaa hyvät yöunet sekä mukavuudellaan että vastuullisuudellaan. Laadukas tikattu tyyny on allergiaystävällinen ja valmistettu 100 % luomupuuvillasta ja kierrätyskuidusta.

Peitteet 5 €/kpl

Lämpöä säätelevä Familon Outlast Super -peite / Familon Climate -peitto on ylellinen ja muhkea, aina sopivan lämpöinen peitto, jonka dynaaminen lämmönsäätely tarjoaa syvän ja levollisen unen.

Viilentävä Familon Cool Organic -peite / Familon Cool Light -peitto on ihanan ohut ja kevyt. Sen täytekuitu ja erikoiskangas pitävät peiton viileän tuntuisena. Peiton päällinen on 100 % luomupuuvillaa ja täyte kierrätyskuitua.

Onnellisia unia by Sokos Hotels -paketti saatavilla näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes

Original Sokos Hotel Kupittaa, Turku

Original Sokos Hotel Seurahuone, Kotka

Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna

Original Sokos Hotel Tripla, Helsinki

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki

Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola

Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

Original Sokos Hotel Wiklund, Turku

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone, Lahti

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone, Turku

Onnelliset unet kumppanit

Liikku tarjoaa asiakkailleen aina sujuvan treenin ja sen mahdollistavat väljät tilat, raikas ilma sekä laajat aukioloajat (joka päivä klo 5-23). Tutustu Liikkuun ilmaiseksi ma-ke klo 16-19. Lue lisää

Coronaria Uniklinikka on terveellisen unen asiantuntija. Kokeneet ja uneen perehtyneet lääkärimme ja hoitajamme auttavat kaikissa uneen liittyvissä ongelmissa. Coronaria Uniklinikalta saa diagnoosin ja hoidon nopeasti. Meiltä voi myös ostaa tai vuokrata CPAP-laitteen. Lue lisää

Familon on jo vuodesta 1966 Familon ollut osa suomalaisten hyvinvointia. Familon luo tuotteita, jotta me kaikki nukkuisimme ja voisimme paremmin. Tuotteissamme nukutaan monissa paikoissa, joissa tarpeita on yhtä paljon kuin nukkujiakin. Familon haluaa olla paras petikaverisi niin kotona kuin kodin ulkopuolellakin. Lue lisää