Etusivu

Hae varaus

Hotellilahjakortit yrityksille

content-page-hero-image

Lahjakortti ilahduttaa aina! Kiitä, kannusta, palkitse aineettomalla lahjalla, Sokos Hotellien lahjakortilla.

Anna hotelliyö lahjaksi asiakkaallesi tai vaikkapa henkilökunnallesi! Lahjakortti Sokos Hotelliin alkaen 99 €. Kortteja ostat yrityksesi käyttöön kätevästi verkosta. Hotellilahjakortin lisäksi valittavanasi on myös lahjakortteja, joiden arvon voit valita itse.

Hotellilahjakortit Standard ja Superior käyvät maksuvälineinä saatavuuden mukaan kaikissa Suomen Sokos Hotelleissa. Kortti sisältää 1 vrk majoituksen yhden tai kahden hengen standard- tai superior-huoneessa sekä aamiaisen (Solo-hotelleissa korttia vastaavat huoneluokat ovat Solo ja Solo up). Kortti käy maksuvälineenä vain, kun huonevaraus on tehty ennakkoon osoitteessa www.sokoshotels.fi kortin saatteessa kerrotulla varauskoodilla.

Hinta: 99 € / Standard-huone, 140 € / Superior-huone

Lahjakortti on voimassa 12 kk lataamispäivästä. Tämä päivä on merkitty kortin saatteeseen. Kortti luovutetaan hotellin vastaanottoon sisäänkirjautumisen yhteydessä. Kadonnutta, varastettua tai vanhentunutta lahjakorttia ei korvata. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi tai muuttaa toiseksi tuotteeksi eikä sillä voi ostaa uutta lahjakorttia. Lahjakortilla tehdyistä ostoksista saa S-Etukortilla Bonusta.

Lahjakorttien verkkokauppa yrityksille (vaatii Y-tunnuksen): S-lahjakortti.fi.