Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Ravintolat

content-page-hero-image

Ravintolat

Retki ilman eväshetkeä on pelkkä kävely ja hotelliloma ilman ravintolakäyntiä on pelkkä makuupaikka

Paikallista ruokaa

Runsaita annoksia, mutkattomia makuja, parasta paikallista, retkieväitä, karjalanpiirakoita, pizzaa, burgereita, salaatteja… Kolin ravintolatarjonta on monipuolinen. Varaa itsellesi retkieväät tai piknik-kori huonevarauksesi yhteydessä tai piipahda ravintoloissamme!

Ravintola Tervaskanto
Syöminen ja ulkoilu kuuluvat erottamattomasti yhteen. Ensinnäkin, retkeily on vaarallista nälkäisenä. Toiseksi, kaikkihan sen tietävät, että ruoka maistuu parhaalle happihyppelyyn jälkeen. Niin upea kuin Kolin luonto onkin, kyllä retken odotetuin etappi on usein eväshetki.

Kansallismakuja kansallismaisemissa

Kolilla luonto on pääosassa. Iät ajat ihmisiä puoleensa vetäneet vaarat, ahot, saarijonot ja aarnimetsät maistuvat annoksissa, elävät tarinoissa ja näkyvät ravintolamiljöössä. Mukaan myydyille retkieväille Kolin ikiaikainen luonto tarjoaa unohtumattoman ruokasalin.

Lämminhenkisen kylähotellin luokseen kutsuva ravintola, käsintehtyjen retkieväiden keittiö ja Kolin alueen kesäisin terassi aivan kansallispuiston portilla.

Puronmutka Bar & Cafe
Puronmutka on tyylikäs olematta tärkeilevä. Jalat tiukasti luontopolulla, mutta mieli perustarpeita piirun verran korkeammalla. Meille voit tulla suoraan luontopolulta tai porukalla illanvieton merkeissä. Meiltä saat herkullisimmat kahvilatuotteet, ja olemmekin helppo paikka tilata jotain spesiaalia.

Retki ilman eväshetkeä on pelkkä kävely! Meiltä saat mukaasi myös käsintehdyt eväät, joiden voimalla jaksat pidemmänkin retken!

Puronmutka Bar & Cafe on piristävä keidas sopivasti matkan varrella– olit paikallinen tai vierailija, ja menossa mihin tahansa.

Mennään Mutkan kautta!

Kolin huipulla, kansallispuiston alueella sijaitseva Grill it! Koli on maisemaravintola, jossa tarjoillaan kansainvälisen keittiö herkkujen lisäksi muun muassa etukäteen tilattavia Sibelius-menuja. Aino-menussa on kolme ja Jean-menussa viisi ruokalajia.

Café Latva tarjoilee mutkattoman maistuvat pitsat ja kahviotuotteet, retkieväitä unohtamatta!

Ski Bistro Rinnetupa palvelee aina Ukko-Kolin rinteiden ollessa auki sekä kesäkaudella. Rinnetupa on letkeän rento ravintola, jossa on hyvä pysähtyä nauttimaan keittiömme ja kahvilamme antimista, napata eväät mukaan luontoon tai tulla istumaan iltaa kesän grilli-iltojen ajaksi.