Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa

Lasten kanssa Kolilla

Break Sokos Hotel Koli Kylällä nähtävää ja koettavaa riittää koko perheelle, myös perheen pienimmille.

Break Sokos Hotel Koli Kylällä viihtyy koko perhe! Aulan leikkipaikasta löydät kiipeilyseinän sekä lainattavia kirjoja ja vastaanotostamme on saatavilla lautapelejä. Myös pihalta löydät lasten leikkipaikan, jossa on kiipeilyteline ja hiekkalaatikko. Break Sokos Hotel Kylän läheisyydestä löydät 12-reikäisen minigolfradan, jonne voit vuokrata välineet Kolin Salesta tai Kolin matkailuneuvonnasta. Myös Polar Adventures vuokraa välineitä eri aktiviteetteihin ja heiltä löytyy myös ohjelmapalveluja.

Koli on koko perheen retkeilyparatiisi! Upeaan Ukko-Kolin näköalapaikkaan pääsee helposti kävellen perheen pienimmätkin, sillä matka huipulle ei ole pitkä, ja se on myös helppokulkuinen. Täysin esteetön reitti ei kuitenkaan ole, joten vaunujen kanssa aivan perille asti ei pääse.

Break Sokos Hotel Kolilla, osoitteessa Ylä-Kolintie 39, 83960, Koli Relax Spa Maisemakylpylässä viihtyy koko perhe. Perhepaketti sisältää liput kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle (4–12 v.) tai yhdelle aikuiselle ja kolmelle lapselle (4–12 v.). Koli Relax Spa on avoinna ma-to, su klo 10–21, pe klo 10–24 ja la klo 10–17, klo 17–24 vain hotelliasiakkaiden käytössä. Klo 16 jälkeen ikäraja kylpylään on 18 vuotta.

Talvisin Ukko-Kolin laskettelurinteistä löytyy sopivan kokoisia rinteitä myös perheen pienimmille! Junioreiden on helppo kulkea rinne ylös mattohissillä, joka löytyy naperorinteen laidalta. Meiltä löytyy myös hiihtokoulu, jossa kaikki oppivat turvallisesti laskettelemaan ammattilaisten avustuksella.