Etusivu

Hae varaus

Aamiainen Sokos Hotellissa

content-page-hero-image

Aamiainen, päivän tärkein ateria

Vastakeitetty kahvi, lämmin leipä, luomupuuro sekä paljon raikkaita hedelmiä ja vihanneksia, unohtamatta ihania paikallisia herkkuja. Tätä ja paljon muuta on aamiainen Sokos Hotellissa. Herkullinen aamiaisemme käynnistää uuden päiväsi ja jaksat sillä pitkään.

Sokos Hotelleissa aamiainen sisältyy aina huoneen hintaan (pl. Heymo 1 by Sokos Hotels). Olet toki lämpimästi tervetullut runsaalle aamiaisellemme, vaikka et meillä yöpyisikään. Hotelliaamiainen sopii loistavasti niin hemmotteluun kuin pieniin palavereihin ja neuvotteluihin. Hotellikohtaiset aamiaisajat ja -hinnat löydät hotellien omilta sivuilta.

Suosimme lähellä ja vastuullisesti tuotettuja aamiaisherkkuja. Aamiaisellamme on runsaasti kasvispohjaisia herkkuja, myös gluteiinittomat tuotteet on huomioitu. Suomen vastuullisimpana hotelliketjuna pyrimme kaikin keinoin vähentämään ruokahävikkiä ja toivommekin asiakkaidemme syövän vatsalla, ei silmillä.

Eri hotellityypeissämme, Original, Solo, Break ja Heymo, on hieman erilaiset aamiaiset. Original-hotelleissa panostamme erityisesti paikallisiin tuotteisiiin sekä leipiin ja puuroihin. Solo-hotelleissa kahvi/tee tarjoillaan aina pöytiin ja tarjolla on uniikkeja hotellissa valmistettuja tuotteita. Break-hotelliemme aamiainen on suunniteltu aktiivisille ihmisille. Lisäksi Break-hotelleissa on aina jokin yllättävä tuote, kuten suklaasuihkulähde, pehmiskone, tms. Heymo-hotellissamme aamiainen ei sisälly hintaan, mutta voit ostaa sen kätevästi älykaapista.